Aktywne Wpisy

dajgryza +198
ej @M_B ja zdazylem zobaczyc zanim usunales zapomniales sie przelogowac? xD postujesz dziewczynki a nam zabraniasz postowac o murzynachxDDDD?
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
novyr9 +38
Statek badawczy RV Flip był do 2023 r. jedynym statkiem na świecie, który mógł zmienić pozycję z poziomej na pionową na środku oceanu. Ma około 108 metrów długości . Zaprojektowany tak, aby mógł zmienić pozycję pionową o 90 stopni w linii prostej, tak aby przód statku na górze miał 17 m. wysokości, a na dole zanurzył się na 91 m. długości, czyli większość statku była zanurzona pod wodą. To pomaga statkowi w
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#rower #pytanie #bieszczady
źródło: comment_z4z93BFFYifOKpRn221JzuF6uTrUNzdl.jpg
Pobierz@Gagar: mej spokojnie podejdzie, te 20 jest od strony Mecmierza od drugiej strony da radę spokojnie.
@JackBauer jeśli chcesz zachaczyc o skarpie w Mecmierzu to googlaj i jedź ulicami Czerniawy, a potem Słoneczna. I będzie ok. W Kazimierzu z tego co
@brrrum: @Gagar co tam panowie jest ciekawego etc?
źródło: comment_Uz5gceNe9lOlpYqxhqTqEpy6HAev5yKp.jpg
PobierzPewnie jeszcze opóźnienia będą (z resztą już są), ale dobre jest to, że do tego czasu się odpowiednią formę zbuduje. Fajnie by było, gdyby to był czerwiec - lipiec, bo dni są dłuższe, a ja wlokę się jakieś 18-20km/h średnio
@Gagar: no i się wyjaśniło, czemu taka sama długość pętli( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bawię się trochę w geocaching i w tym celu głównie planuję się wybrać. Drugi most mi jest potrzebny, by nie wracać tą samą drogą (chyba, żeby się promem przeprawić).
Póki mostu nie ma, nie będę się określał:)