Wpis z mikrobloga

Czas p--------ć to wszystko i pojechać w Bieszczady. Planuję w przyszłym tygodniu pojechać w taką trasę jak na obrazku na rowerze z nocowaniem pod namiotem. Czy ktoś byłby w stanie polecić coś ciekawego mniej więcej po drodze? Kupiłem sobie wczoraj #sj4000 i kijek do samojebek to pewnie zmontuję jakiś filmik.
#rower #pytanie #bieszczady
JackBauer - Czas p--------ć to wszystko i pojechać w Bieszczady. Planuję w przyszłym ...

źródło: comment_z4z93BFFYifOKpRn221JzuF6uTrUNzdl.jpg

Pobierz
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jonzi: Raczej nie mogę zagwarantować, że będzie mi się chciało dodawać jakieś wpisy z telefonu ;) I czy będę miał akurat baterię, bo mróz może mnie szybko i skutecznie odciąć od Internetu. Relację po na pewno zrobię, mogę cię zawołać.
  • Odpowiedz
@JackBauer: Jeśli masz androida i nie będziesz używał endomondo czy coś to załącz tryb ekstremalnego oszczędzania. Z pewnością wystarczy baterii na całą podróż.
  • Odpowiedz
W Męćmierzu może być problem z podjazdem pod skarpę bo nachylenie grubo powyżej 20% ale zawsze można na chwilę zostawić rower na dole, a taki widok na górze:

@Gagar: mej spokojnie podejdzie, te 20 jest od strony Mecmierza od drugiej strony da radę spokojnie.
@JackBauer jeśli chcesz zachaczyc o skarpie w Mecmierzu to googlaj i jedź ulicami Czerniawy, a potem Słoneczna. I będzie ok. W Kazimierzu z tego co
  • Odpowiedz
@Gagar: Moja pętla też będzie miała około 170 km( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale dopiero mają go chyba otworzyć pod koniec wakacji (,)

Pewnie jeszcze opóźnienia będą (z resztą już są), ale dobre jest to, że do tego czasu się odpowiednią formę zbuduje. Fajnie by było, gdyby to był czerwiec - lipiec, bo dni są dłuższe, a ja wlokę się jakieś 18-20km/h średnio
  • Odpowiedz
@brachistochrona: Moja średnia to też zazwyczaj 20km/h, w sumie to tylko raz jechałem wiecej niż 100km. Jak mieszkasz w Radomiu czy okolicy to możemy razem tą pętle zrobić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
czy okolicy

@Gagar: no i się wyjaśniło, czemu taka sama długość pętli( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bawię się trochę w geocaching i w tym celu głównie planuję się wybrać. Drugi most mi jest potrzebny, by nie wracać tą samą drogą (chyba, żeby się promem przeprawić).
Póki mostu nie ma, nie będę się określał:)
  • Odpowiedz