Aktywne Wpisy
waro +635
vulfpeck +252
#konfederacja #wojna #ukraina #bekazkonfederacji #neuropa
Robert króciutko z ruską onucą.
Nawet członek jego ugrupowania miażdży jego kacapską propagandę, a wierni wyznawcy Korana będą wygryzać korwinowskie digidongi z uśmiechem na ustach. #polityka
Robert króciutko z ruską onucą.
Nawet członek jego ugrupowania miażdży jego kacapską propagandę, a wierni wyznawcy Korana będą wygryzać korwinowskie digidongi z uśmiechem na ustach. #polityka
A jakie jest zdanie mirków i mirabelek na ten temat? Przypomniała mi się afera z @suckuba gdzie jakieś mireczki z gimbazy wyżywały się na dziewczynie, bo przyznała się, że lubi. Od razu wyzwiska od #podludzie
PS: wiem, że baaardzo rzadko który #rozowypasek przyzna się do tego publicznie, ale prawda jest taka, że zdecydowana większość kobiet, która w umiejętny i odpowiedni sposób podeszła do tematu - chwali i lubi go mocno, wchodzi on do stałego repertuaru miłości intymnej.
#normalnedziewczynylubiawpupe #ladnapani #zwiazki #milosc #oswiadczeniezdupy #mowiejakjest #pytanie
A tamto to była odpowiedź do kogoś tam, kogo zrozumiałem że sugeruje płacenie dziwkom za lepsze
@Donk_von_Fisher: Dokładnie o to mi chodziło, niektóre teksty naprawdę brzmią jakbyś naprawdę chciał się pochwalić wyczynami :)
Widocznie, źle zrozumiałem :)
Miłego wieczoru
Bigos Out :D
@scharlottka: hmm, generalnie to bardzo mocno unerwione miejsca. Tak mówi biologia. No chyba ludzie nie robią tego dla picu i samego robienia ;)
Niektórzy ludzie srają sobie na klaty, szczają na twarz i też sobie chwalą
Z takich prostszych rzeczy - np. wzajemny masaż, który może nie jest stricte erotycznym doświadczeniem, ale niesamowicie do siebie zbliża.
Rozmawianie w czasie seksu (niestety mało kto to potrafi, a naprawdę niewiele jest równie fajnych rzeczy). Dodatkowy wariant - ja lubię np. opowiadać bardzo erotyczne rzeczy na ucho w publicznych miejscach i obserwować reakcję partnera. Ogólnie
Kurde tak to czytam i aż mnie feelsy wzięły bo 4 lata związku nie dawno a takie rzeczy praktycznie po 2 latach zaginęły. Potem się dziwić że wszystko się rozpadło.. Dobra nauczka na przyszłość
To by wyjaśniało, czemu jest w sklepie zoologicznym.
Poza tym uważam, że trzeba się cały czas starać, nie tylko zresztą w łóżku, ale i na
@janeeyrie: Powiem niczym Jan Pospieszalski WARTO ROZMAWIAĆ.
Ja miałem taką co rozmawiać nie potrafiła i po 4 latach nagle jej się znudziło i się "odkochała" i jeszcze będąc w związku zaczęła szukać nowego bolca. Nie polecam...
@janeeyrie: No powiem ci szok, aż obudziłaś mi wspomnienia sprzed kilku lat. Takie pierdoły jak zabawa dżemem
#samaprawda
@Zord0n: Ja z rozmawianiem nie mam problemu, ale co poradzić, jak słyszysz tylko "jestem zmęczony", "nie wyspałem się, czego ty ode mnie wymagasz", "nie chce mi się", za każdym, ale to każdym razem. :(
ale beka co nie seba
Obudzi się jak tobie się znudzi i go zostawisz (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Zawsze to samo.
Przepraszam że nie edytowałem ale już za późno było.
@Donk_von_Fisher: Intymność w psychologii (a psychologiem właśnie jest Sternberg) nie jest tym samym, co seksualność. To namiętność oznacza u Sternberga seksualność. Pozdro ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora