Skąd można się dowiedzieć co lubię robić? Ja nie wiem. Nie mam zainteresowań, ani pasji, albo jeszcze nie odkryłem. Lubię siedzieć na mirko i klikać jakieś ciekawostki w necie, czytać o prawdziwej prawicy i kląć na komuchów. Lubię mieć dużo książek, ale ich nie czytam. Lubie marzyć i wyobrażać sobie, że jestem lepszy niż jestem. Lubię spać, i leżeć. I oglądać polityczne filmiki na yt.
Jak dowiedzieć się co naprawdę lubię, oprócz przepuszczania życia przez palce?
@xyz_: a ch#@j go wie! Myślę, że zrób sobie listę rzeczy, które chciałbyś zrobić (może Cię nie kręcą tak totalnie, ale wydają się niezłe) i zacznij realizować listę, przy okazji może poznasz co lubisz... i to może być niekoniecznie z listy, tylko przez poznanych wtedy ludzi. Na szybko moja lista (niekoniecznie rzeczy, których nie robiłem ;)): -pojeździć na snowboardzie -popływać na kajakach -pójść do parku linowego -postrzelać na paintballu -pójść na
@jem_pierogi: Nie chciałbym być politykiem, bo bym się wstydził. Niestety level już srogi. Niedługo trójka z przodu, a w głowie siano. Najlepiej zacząłbym od nowa, bo to życie już chyba #przegryw
@pkub: Robiłem kiedyś po maturze jakieś testy, (nie z bravo), ale one były deklaratywne, więc niemiarodajne chyba. Przydałaby się obserwacja w zakładzie zamkniętym. (ʘ‿ʘ)
@xyz_: jak napisał @mr_hammerer, zrób listę rzeczy, które chciałbyś robić. 30lvl to jeszcze czas do ogarnięcia. Wiesz co hammerer, chyba nawet ja sam zrobię taka listę
@Jurodiwy: Konsekwentnego, dążącego do celu, osiągającego kolejne cele wyznaczone przez siebie na jasnej, klarownej ścieżce do z góry zaplanowanego punktu. Wyobrażam sobie też stabilność finansową.
@xyz_: znajdz sobie to co lubisz i z czego sie utrzymasz. A jak sie pytasz ludzi w internecie co lubisz to wg. mnie jest źle. Chyba, że jesteś bardzo młody?
@xyz_: sprawa jest prosta, znajdź sobie jakiś cel i wypierd*l ze swojego życia wszystko co ci przeszkadza w jego osiągnięciu. A jak wszystkiego nie lubisz to zawsze możesz motywować się do osiągnięcia pewnych rzeczy poprzez niechęć do innych rzeczy. Siła motywacji negatywnej jest potężna.
@JazzBlurr: > Siła motywacji negatywnej jest potężna.
To dobre, tym tropem kiedyś zmieniłem drogę życiową, ale jestem niekonsekwentny i przed dojściem do jakiegoś miarodajnego wyniku już znowu jestem zniechęcony.
Skąd można się dowiedzieć co lubię robić? Ja nie wiem. Nie mam zainteresowań, ani pasji, albo jeszcze nie odkryłem. Lubię siedzieć na mirko i klikać jakieś ciekawostki w necie, czytać o prawdziwej prawicy i kląć na komuchów. Lubię mieć dużo książek, ale ich nie czytam. Lubie marzyć i wyobrażać sobie, że jestem lepszy niż jestem. Lubię spać, i leżeć. I oglądać polityczne filmiki na yt.
Jak dowiedzieć się co naprawdę lubię, oprócz przepuszczania życia przez palce?
Na szybko moja lista (niekoniecznie rzeczy, których nie robiłem ;)):
-pojeździć na snowboardzie
-popływać na kajakach
-pójść do parku linowego
-postrzelać na paintballu
-pójść na
Wiesz co hammerer, chyba nawet ja sam zrobię taka listę
To dobre, tym tropem kiedyś zmieniłem drogę życiową, ale jestem niekonsekwentny i przed dojściem do jakiegoś miarodajnego wyniku już znowu jestem zniechęcony.