Wpis z mikrobloga

@Turbator: #!$%@? z logiki robisz ty, dlaczego? bo ja ile razy mam #!$%@? mowic ze mi o HIPOKRYZJE chodzi a nie o korzystanie z promocji i nie cwaniakuj, bo przy smianiu sie z karpi z lidla nie chodzilo tylko o agresje janusza, ale tez "ile ludzi tam jaki wstyyyyd" "babka jak biegnie na promocje a w autobusie musi siedziec hehe" "kraj tak upodlony ze ludzie kolejkami za 2zl karpia stojooooo" i
W Lidlu to była bitwa, nie miało znaczenia kto pierwszy przyszedł tylko kto jest silniejszy i kto mocniej paczkę chwyci. Tutaj masz określoną ilość kodów i kto pierwszy ten lepszy, nie ma żadnej agresji i walk.

@Vitru: tak tak, a jak na otwarcie pizza hut dają darmową pizzę dla pierwszych X klientów to nie ma kolejek i walki między studencikami o darmowe żarcie?
@durielek: Nie mam pojęcia, nie byłem nigdy na takim otwarciu, ja tylko mówię, że to jest metoda promocji która nie wiążę się z żadnym agresywnym zachowaniem i można z niej korzystać bez obaw że ktoś Cie stratuje, a cebulą będzie zamówienie 8 pizzy na 3 dni, a nie jednej.
@Vitru: tu się akurat zgadzam. korzystanie z takiej promocji to zupełnie normalna rzecz. na szczęście też serwery pizzaportal wytrzymały zadanie i nie trzeba było oglądać gehenny na fanpejdżu pizzaportalu.

ale niestety w gorących wisi cebulak którzy wziął 10 pizz których i tak nie zje i jeszcze jest z siebie dumny. a to już się od januszy promocji nie różni niczym.