Podrywam #rozowypasek takie dobre 7/10 ( podoba mi się bardziej niż inne 8/10). Wszystko ładnie idzie, wręcz jak najlepiej. Czuje się #wygryw, nawet będziemy chyba parą no to #chwalesie. Ale z tego co się dowiedziałem to ona jest bardzo ambitna. Np. Jutro dobrowolnie idzie uczyć dzieci tańczyć, dodatkowe zajęcia, udział w każdych zawodach sportowych no robi wszystko co może. Pytanie: Czy to dobra kandydatka?? I czy nie będę odstawał od niej?? Bo również lubię pomagać ale nie tak jak ona to robi. Bo jak myślę jak nas to różni i że może nie mieć czasu bo coś tam jej wypadnie i że związek ten się nie uda to będę #przegryw ( ͡°ʖ̯͡°)
@Friday5: jak ją wyruchasz to się przywiąże i można manipulować o ile ma trochę rozumu. @Spisssek: nie moja wina, że nie umiesz postępować z dziewczynami
@Friday5: jak jesteś #!$%@?ą życiowa bez ambicji,zainteresowań i pasji to nie startuj, bo tylko będziesz ją stopował. Natomiast jeśli potrafisz korzystać z życia i uroków świata codziennego to bierz, bo dziewczyna, która lubi robić coś więcej niż prać, sprzątać i gotować jest na wagę złota. ;-)
@Friday5: Własnie nad tym pracuje u siebie. Całe życie wydaje mi się, że nie jestem WYSTARCZAJĄCO DOBRY takim jakim jestem. Obczaj moje wpisy jak ci się chce ( ͡°͜ʖ͡°)
I czy nie będę odstawał od niej?? Bo również lubię pomagać ale nie tak jak ona to robi. Bo jak myślę jak nas to różni i że może nie mieć czasu bo coś tam jej wypadnie i że związek ten się nie uda to będę #przegryw ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#zwiazki
Skislem
@Spisssek: nie moja wina, że nie umiesz postępować z dziewczynami
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora