Wpis z mikrobloga

@lechwalesa: ŻĄDAM kategorycznie od IPN natychmiastowego zaprzestania i wycofania z otwartych środków masowego przekazu bezczelnych kłamstw , pomówień brudzących moje imię .Żądam też publicznego przeproszenia i maksymalnego odszkodowania za hańbiące uderzenia w moją godność i dorobek publiczny . Dysponuję niepodważalnymi dowodami i przedstawię je Sądowi jeśli IPN nie spełni moich żądań .

Pod tym poniżej adresem w dniu 29-01-2015 r był ten i jeszcze dłuższy tekst szkalujący mnie wobec całego świata .
To nieprawdopodobne , to obrzydliwe , to skandaliczne .

IPN: http://ipn.gov.pl/wydzial-prasowy/media-o-ipn/2014/przeglad-mediow-9-pazdziernika-2014 -

Koniec procesu Wałęsa – Wyszkowski - Krzysztof Wyszkowski po 9 latach wygrał proces z Lechem Wałęsą. Były prezydent ma zwrócić dziennikarzowi koszta procesowe. Sądowy spór między Wałęsą, a Wyszkowskim trwa od 2005. Poszło o to, że dziennikarz nazwał byłego prezydenta agentem SB o pseudonimie „Bolek", powiedział publicznie, że ten brał pieniądze za współpracę i donosił na kolegów. Po kilku latach postępowania Wałęsa uzyskał wyrok, w którym sąd nakazał Wyszkowskiemu przeprosiny. Wyszkowski od wyroku się odwołał. Kolejna instancja uznała, że przepraszać nie musi. Wpolityce.pl, telewizjarepublika.pl 8 października 2014 r., Gazeta Polska Codziennie 9 października 2014 r.

To bezczelne kłamstwa .Musisz przeprosić i zapłacić , w tej sprawie przegrałeś bezdyskusyjnie wszystko i wszędzie ,bez możliwości kontynuacji .Wygrałeś tylko Z telewizją i ewentualnie z Sądem .Z telewizją która otrzymała do ogłoszenia Twój przegrany wyrok i sekundami według Sądu nie zmieściła się w czasie ,z Sądem KTÓRY PODPOWIEDZIAŁ MI by ZAPŁACIĆ I rachunek wysłał Tobie . Kłamiesz i pomawiasz w dalszym ciągu dlatego występuję o wymuszenie wykonania wyroku .LW
  • 16
@lechwalesa: Panie Prezydencie, informuję, że Instytut Pamięci Narodowej nie ma konta na burzliwym portalu ze śmiesznymi obrazkami dla gimnazjalistów wypok.pl
Pan Wyszkowski też xD
Sugieruje zwrócić się do nich drogą listowną.