Aktywne Wpisy
Jerycho +18
Ja ateista lvl 38 (dotychczas kawaler), moja różowa katoliczka lvl 32 (5 lat po rozwodzie) wzięliśmy wczoraj Ślub cywilny i wieczorem ustawiliśmy status, że jesteśmy małżeństwem. Wśród komentarzy znalazł się komentarz jednej skrajnie religijnej znajomej. Pic poniżej. Zacytuję Ewangelię Św. Łukasza (16:18): "Każdy, kto opuszcza żonę swoją, a pojmuje inną, cudzołoży, a kto opuszczoną przez męża poślubia, cudzołoży." Jaką ripostę byście dali do takiego komentarza?

fhgd +241

Rozpędzony #!$%@?łem w dupę radiowozu i zdążyli tylko włączyć syrenę. Po dachowaniu zostali kołami do góry, a w środku 2 trupy.
Innym razem, przyjechali opancerzonym, bo jakiś wariat strzelał. Jebłem granatem, jebło, a w środku zostały zwęglone zwłoki.
Jechałem z 2 cumplami, schodami w dół i kogoś tam potrąciłem, a jeden z nich zaczął do nas strzelać. #!$%@?łem mu headshota i patrzę na auto, a tu cumpel z tyłu oberwał. Jeździłem po mieście z trupem na tylnej kanapie.
Znów rozpędzony jebłem w dupę samochodu, który jebnął w mur - kolejne 2 trupy, które wyciągnąłem z samochodu i odjechałem.
Po potrąceniu człowieka zostaje krew na nadwoziu - lubię to. Można też zepchnąć inny samochód na czołówkę albo z mostu.
Poza tym fizyka jazdy, drift, kolizje - miły aspekt.
#gry #oswiadczenie