Takie #przemyslenia mnie trochę dopadły na temat sensu życia. I tak się zastanawiam co mi w życiu wychodzi. I wiecie co? Doszłam do wniosku, że jedyne co mi w życiu wychodzi to babeczki (albo jakieś inne wypieki). Czy to jakiś znak?
@acidola: celem życia jest przekazanie swoich genów w jak największej ilości. Jest takie powiedzenie, przez żołądek do serca. Złóż to do kupy i przemyśl.
@lazer: Widzisz, podchodziłam dziś do egzaminu, który miał warunkować moją przyszłość (dzięki temu mogłabym robić to, co sądziłam że jednak jest tym CZYMŚ), ale jednak nie poszedł mi za dobrze i raczej nie mam szans dostać się na ten licencjat. Dlatego szukam jakichś alternatyw. ( ͡°͜ʖ͡°) @cronn: Czyli co, optymizm? Ale jak? Bardziej realizm... @isolation: Zgadzam się, chciałam być genetykiem i czasem miałam
@acidola: Sensem życia jest nadanie znaczenia wszechświatowi, gdyby nie było we wszechświecie niczego co by miało świadomość to nie było by sęsu jego istnienia bo kto by potwierdził że istnieje wszechświat
@acidola: Wtedy oznaczało by to że wszechświat jest tylko w naszych głowach, że bez nas nie istnieje, nasza świadomość kreuje rzeczywistość. Wtedy można było by też przypuszczać że wszechświat jest wielowymiarowy
#pieczzwykopem #gotujzwykopem #tagujechociaznocna
@cronn: Czyli co, optymizm? Ale jak? Bardziej realizm...
@isolation: Zgadzam się, chciałam być genetykiem i czasem miałam
Komentarz usunięty przez autora
@Blaskun: #pdk
Komentarz usunięty przez autora
@Blaskun: Jakie chcę?! A gdzie kultura, młody człowieku?