Aktywne Wpisy

Soothsayer +44
Opowiedzcie mi o swoich dzisiejszych sukcesach
źródło: IMG_20250610_061612
Pobierz
Sportacus +106
Dopiero niedawno się dowiedziałem, że w Polsce był cykl 13 filmów związanych z różnymi świętami obchodzonymi u nas w ciągu roku. Każdy trwa około godziny. Pewnie większość z was kojarzy Żółty szalik i tę słynną scenę z Gajosem, kiedy delektuje się wódką. Będzie co oglądać – może i was to zainteresuje, jeśli jeszcze o tym nie słyszeliście :D
#filmy #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu
#filmy #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu
źródło: obraz
Pobierz

Mircy, znalazłem nową i lepszą stronę do obstawiania skinów, a mianowicie https://www.trade.ninja/betting/ .
Co jest w tym lepsze? Otóż:
- Obstawia się kredytami, swoje skiny wymienia się na kredyty a następnie nimi obstawia. A więc można nawet nóż wymienić na kredyty, nie ma limitów.
- Przy ddosie od razu cofają wszystkie zabetowane kredyty. (jeżeli wynik się zmieni bardzo przy ddosie)
- Można też trejdować jak na lounge.
- Jest sklep kredytowy. Możesz sobie wymienić niepotrzebne skiny na kredyty i je zbierać a później kupić jeden, lepszy skin.
- Co za tym idzie, możesz wymienić sobie nóż na kredyty, a kredyty na klucze. Nie trzeba się srać z rozmawianiem z ludźmi tylko od razu wszystko dostajesz. WOO!
- Tutaj w przeciwieństwie do lounge siedzą admini i moderatorzy. Zajmują się scammerami, a profile można lvlować przez wymiany. Im większy lvl tym więcej trade'ów ktoś dokonał a co za tym idzie jest bardziej zaufany!
- Wiele, wiele innych.
Obecnie szare itemy są wyłączone i nie da się ich zamieniać na kredyty bo mają ich za dużo xD. Ale niebieskie się da więc luz.
Zapraszam :D.
Komentarz usunięty przez moderatora
@bacteria:
Taka prawda. Serwis działa jeden dzień, do tego przytoczone pkty z regulaminu. Nie ma co zakładac ze ludzie sa uczciwi.
@Dreszczyk: ten krzykacz (bakteria) widzę, że w każdej dyskusji, jak ktoś nie przyzna mu racji i nie zrobi loda, to każe w---------ć ;-D
@Conflagration: on ( ͡