Wpis z mikrobloga

#csgolounge #csgotrade #csgo #csgobets
Mircy, znalazłem nową i lepszą stronę do obstawiania skinów, a mianowicie https://www.trade.ninja/betting/ .
Co jest w tym lepsze? Otóż:

- Obstawia się kredytami, swoje skiny wymienia się na kredyty a następnie nimi obstawia. A więc można nawet nóż wymienić na kredyty, nie ma limitów.
- Przy ddosie od razu cofają wszystkie zabetowane kredyty. (jeżeli wynik się zmieni bardzo przy ddosie)
- Można też trejdować jak na lounge.
- Jest sklep kredytowy. Możesz sobie wymienić niepotrzebne skiny na kredyty i je zbierać a później kupić jeden, lepszy skin.
- Co za tym idzie, możesz wymienić sobie nóż na kredyty, a kredyty na klucze. Nie trzeba się srać z rozmawianiem z ludźmi tylko od razu wszystko dostajesz. WOO!
- Tutaj w przeciwieństwie do lounge siedzą admini i moderatorzy. Zajmują się scammerami, a profile można lvlować przez wymiany. Im większy lvl tym więcej trade'ów ktoś dokonał a co za tym idzie jest bardziej zaufany!
- Wiele, wiele innych.

Obecnie szare itemy są wyłączone i nie da się ich zamieniać na kredyty bo mają ich za dużo xD. Ale niebieskie się da więc luz.

Zapraszam :D.
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@softenik: a ty juz zdarzyles przetestowac i spamujesz nam tu... na dole strony niech kazdy kliknie sobie w TERMS OF SERVICE (maly druczek)

Trade Ninja (*.trade.ninja) reserves the right to change the terms of service at any time with or without notice.

This document is a WIP. For now you will have to take our word that we won't run off with your items. If you can't do that you're
  • Odpowiedz
@softenik: glupi to jestes ty skoro 1. nie czytasz regulaminow 2. spamujesz. Dajesz sie nabic w butelke i tyle... Ta twoja stronka, ktora tu podajesz ma prawo zmienic regulamin kiedy chce i bez uprzedzania Cie, ze np. aaa dzisiaj mam zly dzien to zmieniam regulamin i zabieram wszystkie skiny jakie ludzie obstawili. Do tego tylko najglupszy naiwniak na swiecie lyknie to gowno.
  • Odpowiedz
@asapa: Mam go od dawna. Ostatnio lounge jest tak przeciążone, że nawet nie pomaga Lounge Destroyer. Pomijam moderatorów niczym z reddita i wszechobecny rak.
  • Odpowiedz