Aktywne Wpisy
Wezwoguleicstont +14
Zaplanuj super weekend w górach z różową, wynajmij domek, różowa nakręca Cię jak #!$%@? od kilku dni na #!$%@? stulecia po czym dzisiaj pisze, że dostała okres i nici z #!$%@?. Wieczorem wyjazd. No #!$%@? i po #!$%@? to wszystko ( ͡° ʖ̯ ͡°) #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #zalesie
DJBeton +356
LO skończyłem i jakoś tak celu nie mam przed sobą.
Aktualnie podjąłem pracę w Hurtowni sprzętu sportowo-rekreacyjnego (Allegro + stronka). Tym razem biuro.
Siedzę przed kompem i wypisuje faktury, listy przewozowe i ściągam przedmioty cyfrowo z magazynu.
Z jednej strony to dobrze bo sobie cały dzień siedzisz i jest Ci ciepło i masz herbatke i w ogóle, a z drugiej trochę lipa bo nic ciekawego się nie dzieje :(
Plusem i minusem jest też praca od poniedziałku do piątku, a weekendy wolne.
Stawka w sumie też ujdzie 9,5netto/h. Nie jest to może jakiś szał, ale w poprzedniej zarabiałem 1250 na czarno. Teraz przynajmniej mam umowę + telefon firmowy + blisko do pracy.
Jak mnie najdzie to znajdziecie może moje wypociny pod tym tagiem w przyszłości ---> #cripexijegoproblemy
#gorzkiezale #nocnazmiana
@Cripex: co to za matematyka
?
@Cripex: cannot into math.
Planowałeś studia po LO? Jak jesteś rozumny miś, to na stypendium socjalnym i pracy w Amreście w weekendy można spokojnie na własną rękę przeturlać się przez Polibudę.