Aktywne Wpisy
Polejmnie +110
erni13 +463
Muszę wam przyznać, że to niegłupi widok z okna hotelu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Swoją drogą noc z piątku na sobotę kosztowała w Rondzie z takim widokiem 70e. Apartament z dwoma pokojami i kuchnia. No i ofc balkon z takim widokiem
Ciekawe ile by zażyczyli sobie w Polsce XD
#podroze #podrozojzwykopem #polska #hiszpania
Swoją drogą noc z piątku na sobotę kosztowała w Rondzie z takim widokiem 70e. Apartament z dwoma pokojami i kuchnia. No i ofc balkon z takim widokiem
Ciekawe ile by zażyczyli sobie w Polsce XD
#podroze #podrozojzwykopem #polska #hiszpania
Miszczu - zdrowiej! Niedługo znowu coś podeślę bo nie zdzierżę świadomości, że tak mało uzbieraliśmy.
#oswiadczenie #gorzkiezale #jodachorujealesmieszkuje
Nie wszystkie przelewy były również wtedy zaksięgowane, to było pierwsze odświeżenie jego profilu, także wpłat jest więcej - sporo osób również następnego dnia wysłało pieniądze.
21k to nie jest mała kwota, którą udało się zebrać
@2501: gdzbz każdy Polak przesłałby mi złotówkę...
#!$%@?, to żebranie dla Jody jest coraz bardziej żałosne. Kto ma, ten da. Kto nie da, nie zrobi tego.
Nawet jeśli te 20k to wszystko to i tak jestem
@2501: to mu wyślij i #!$%@? się od moich pieniędzy.
Fajnie, ze chcecie pomoc, ale nie mieszaj sie w moj budzet.
@Doleginho: Napisałem to z dwóch powodów a) #boldupy b) by ktoś kto chce pomóc, ale czuje, że "to wstyd dać tak mało" się przełamał i dorzucił się, bo ważna jest pomoc
Do ludzi, którzy piszą "nie pomagam"/"nie mieszaj
Czasem to nawet nie jest tak, że ktoś nie chce pomóc. Przecież gdzie się człowiek nie rozejrzy to pełno potrzebujących- zwyczajnie nie da się pomóc wszystkim i często trzeba wybrać, komu tej pomocy udzielić (nawet tej drobnej). Nie da się tego wartościować: czy lepiej wesprzeć rehabilitację noworodka, czy leczenie matki, która bez tego leczenia umrze i osieroci dzieciaki, czy kupić karmę dla schroniska dla zwierząt.