Wpis z mikrobloga

LOL, Czemu wszyscy mówią, że MANU w rewanżu jest w lepszej sytuacji niż Real ? Moim zdaniem szanse są wyrównane a nawet troszkę większe na awans Realu, bo jestem pewien, że na bank bramki wpadną, przy remisie 1:1 będzie dogrywka a przy stanach 2:2 i więcej wychodzi Real ... Co do meczu to wydawało mi się, że jednak Real był trochę lepszy, gdyby nie De Gea to Sir Alex musiałbym rzuć gumę na bazie relanium :P Jednak fajny mecz, ładne zachowanie Ronaldo po bramce, później się przytulili z Fergusonem, w szatni sobie pogadał z kumplami ze starej drużyny, Mou z Alexem również są przyjaciółmi także zapowiada się emocjonujący, ale pozytywnie emocjonujący rewanż, pozdrawiam wszystkim kibiców obu klubów :) #mecz #pilkanozna #ligamistrzow #ronaldo #mourinho #realmadryt #manutd #spostrzezenia
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LubieDlugoSpac:

Bo co do zasady bramkowy remis na wyjeździe uznaje się dobry wynik w starciach pucharowych. Nikt jednak nie mówi, że United z całą pewnością awansują, gra cały czas otwarta.
  • Odpowiedz
@LubieDlugoSpac: Nie teoretycznie, pod to będzie cały mecz ustawiony. To Real się będzie denerwować, jak nie będzie wpadać, to Real będzie patrzył na zegarek, to Real musi wyjść ofensywnie od początku, bo inaczej będzie tylko tracił czas

@Czajna_Seczen: Dobre założenie, jak Real szybko strzeli dwie bramki. Na dobrą sprawę mógłbym po tym przestać czytać :P

Nie ma co wróżyć, w rewanżu ponownie wszystko się może wydarzyć, ale stawiam
  • Odpowiedz
@Vojtazzz: Nie wydaje mi się, żeby Mou chciał opuścić Madryt przed zdobyciem LM, to nie w jego stylu, jest jeszcze młody więc może jeszcze trochę w Madrycie zostać, gdyby nie był twardym zawodnikiem to już dawno media by mu tak zniszczyły życie i psyche, ale jak widać nie udaje im się :) PS. Dla Realu to będzie mecz o wszystko, dla MANU nie, bo prowadzą u siebie w lidze, a
  • Odpowiedz
@Vojtazzz: Gdyby Real wygrał dziś 2:1, pewnie i tak zacząłby ofensywnie i agresywnym presingiem. Przy 1:1 tym bardziej. Mam nadzieję, że Ferguson i jego piłkarze nie przeszarżują i nie postanowią zbyt szybko wykorzystać atutu własnego boiska, bo to właśnie może się skończyć szybką utratą paru bramek. W poprzednim komentarzu chodziło mi właśnie o to, że kluczem będzie przetrzymanie przez United pierwszej połowy i naporu Realu co najmniej równie dużego jak
  • Odpowiedz
@LubieDlugoSpac: Chce w Madrycie zostać? I dlatego idzie na otwarty konflikt z grającą legendą klubu? Mógł zrobić to z każdym, byle nie z Casillasem. Nie mogę tego inaczej odczytywać niż "już mi się nie chce z wami użerać, gdzie indziej będą mnie kochać". Niby nie w jego stylu odchodzić bez tytułu, ale z drugiej strony sam podkreśla że zdobył LM z Porto, powtórzył ją eliminując wielką Barcelonę i udowadniając że
  • Odpowiedz