Mireczki, możecie polecić mi jakiś dobry serial? Podaję jakie oglądałem, bądź oglądam(kolejność przypadkowa): Fargo, True Detective, Vikings, Community, Castle, Misfits, Hannibal, Elementary, Banshee, The IT Crowd, Shameless US, Arrow, Sherlock, White Collar, Suits, Breaking Bad, Game of Thrones, Monk, Lie to Me, Skins, How I Met Your Mother, Two and a Half Men, The Mentalist, The Big Bang Theory, Chuck, Dexter, Supernatural, Merlin, House M.D., Harper's Island, South Park, #seriale
@palecbiskupa: @suchy1613: OGLĄDAJ UTOPIĘ! widzisz tego typka w moim profilowym? ( ͡°͜ʖ͡°) UTOPIA RZONDZI, najlepszy serial ever, mój pierwszy wpisik na wykopku właśnie o utopii był, nie wiem, jak pierwszy odcinek mógł Cię nie wciągnać o.O (do palca)
@Kotex: Mam na myśli pierwszy. Jest dla mnie jak najbardziej poskładany w ciąg logiczny, w pozostałych (nie wiem jak czwarty, obejrzałem 3 odcinki i darowałem sobie) tego zabrakło, a szczególnie w 3 sezonie.
Podaję jakie oglądałem, bądź oglądam(kolejność przypadkowa): Fargo, True Detective, Vikings, Community, Castle, Misfits, Hannibal, Elementary, Banshee, The IT Crowd, Shameless US, Arrow, Sherlock, White Collar, Suits, Breaking Bad, Game of Thrones, Monk, Lie to Me, Skins, How I Met Your Mother, Two and a Half Men, The Mentalist, The Big Bang Theory, Chuck, Dexter, Supernatural, Merlin, House M.D., Harper's Island, South Park,
#seriale
@Kotex: ale tylko 1 sezon..