Wpis z mikrobloga

Dobra Mirki xD Od dziś zakopuje wszelkie znaleziska o muslimach. I mam nadzieję, że pochłonie ogień islamski Zachodnią Europę. Właśnie skończyłem 3 godzinną rozmowę z starym znajomym belgiem. W ciągu tej rozmowy padały jakieś uszczypliwości pod adresem Polaków. Jako, że człowieka znam kupę czasu i nawet odwiedzał mnie w Polsce przymykałem oko na to ^^ Ale dłużej się nie dało xD Wynikła rozmowa w końcu, w której napisał, że Polacy be bo uwaga #!$%@? UWAGA!!!! Zabierają im prace xD Napisałem mi, że przecież cały świat wie, że wy tam w EuW leniwi jesteście i nikt nie chce #!$%@?ć tam gdzie Polaków najwięcej. Odpowiedział, że gdyby nie Polacy to by fabryki magazyny, ichniejsze żabki i biedronki płaciły by im więcej i wtedy by pracowali. No to #!$%@? podałem mu przykład, że jak brakowało już wcześniej wam rąk do pracy w EuW to sprowadzaliście różnej maści ludzi i teraz macie Charlie Hebdo i tak dalej i mimo wszystko myślę, że bliżej wam do Polaków, którzy nie #!$%@?ą zamachu bo ktoś narysował #!$%@? Jezusowi na czole. A ten na to xD Nie każdy muzułmanin jest zły! terroryści to tylko mały procent. On gadał z muzułmanami i oni powiedzieli mu, że w Koranie pisze, że nie można decydować o życiu i śmierci xD Na co ja zażartowałem, że zaraz po surze o tym, że należy zabijać niewiernych? xD A on mi na to, że Polacy to złodzieje...

I teraz do wykopków, którzy tak się pieklą o tych muslimów. Kiedy wy tak się pieklicie jacy to kozojebcy nie są źli to pamiętajcie, że tam w EuW jesteście pod nimi xD Dalej piszcie "mam nadzieję, że Europa się obudzi". Ja mam w dupie tą Zachodnią Europę. Żeby mi stary znajomy prze 3h rozmowy #!$%@?ł jakimiś uszczypliwościami co do Polaków a potem jeszcze lizał dupę kozojebcą xD

Szacunku nawet nie ma to Kubicy ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#oswiadczenie #islam czy tam #islamizacja jak kto woli #belgia
  • 9
@RexxarHell: ostatnio jakis murzyn napisal mi na fb, ze Polacy w unii to obywatele drugiej kategorii i mamy znac swoje miejsce.
Murzyn #!$%@?, ktorego przodkowie zbierali na polu bawelne za dolara dziennie.
Kij im wszystkim w oko.
@RexxarHell: Byl kiedys taki reportaz o emigrantach w GB i stosunku Brytyjczykow do tychże. No i jeden pan przedsiebiorca jasno powiedzial ze gdyby nie emigranci zarobkowi to zautomatyzowalby cala produkcje...Taniej zatrudnic Polaka niz zaplacic za automatyzacje. Oczywiscie wiekszosc brytyjczykow jest zdania ze Polacy kradna prace. Nie rozumieja ze gdyby nie Polacy to tych miejsc pracy by po prostu nie było.
@Slashowa: Twoja wersja jest bardziej hardcore'owa ;; Jak by mi murzyn napisał, że my Polacy jesteśmy obywatelami drugiej kategorii to bym chyba na zawał zszedł ;;

W ogóle cała rozmowa była tak jakaś...pisze do mnie załatwię Ci robotę w Belgii 7k plnów bo już tam chyba obliczał na nasze xD Na Tirach ja do niego, że nie mam prawka a on "most polish can't drive either so you only
@RexxarHell: I wszystko prawda. Tylko, że jak tak dalej pójdzie, to stracimy zachodnich "sojuszników" lub neutrali (cokolwiek byliby oni warci), a zyskamy islamskie kalifaty - tuż obok naszej granicy. Jesteśmy na tyle silni, żeby stawić w pojedynkę czoło kalifatowi niemieckiemu, francuskiemu, szwedzkiemu, belgijskiemu i holenderskiemu? A mentalność twojego znajomego wynika z wyrzeczenia się jakichkolwiek wartości, na których powstała zachodnia kultura. Za niedługo będą spie***szać z Europy zach bo ta stanie w
@empty_silence: Nie chce zabrzmieć uszczypliwie ale zwróć uwagę na naszą historię. Za wolność waszą i naszą. Sądzę, że czas przestać popełniać te same błędy i po prostu #!$%@?ć na Zachodnią Europę kutangę. Zapominasz, że jeszcze mamy sojuszników za Oceanem. 600 lat temu też straciliśmy trochę ziemi kosztem kultury islamskiej i czy teraz w ogóle ktoś zdaje sobie z tego sprawę? Wiesz, że jestem pewien i mogę się założyć z tobą o
@RexxarHell:

instanbuł

Konstantynopol?:) Tu nie chodzi o to, żeby robić kolejny Wiedeń, tylko o to, żeby mieć się na baczności. Co do tego nastawienia do polaków gorszego niż do muslimów - to już u nich zaczyna się mścić, a będzie gorzej, więc ten twój kolega niedługo zacznie śpiewać cienkim głosem. Sojusznicy za Oceanem? Jeśli to ci sami, o których myślę - to dla nich jesteśmy sojusznikami, póki im się opłacamy. No
Konstantynopol

Zgadza się :)

więc ten twój kolega niedługo zacznie śpiewać cienkim głosem.

No nie tak za niedługo :P

Sojusznicy za Oceanem? Jeśli to ci sami, o których myślę - to dla nich jesteśmy sojusznikami, póki im się opłacamy.

A dla kogo jesteśmy sojusznikami kiedy im się nie opłacamy? ^^ Po drugie jak będziemy jednym z ostatnich bastionów w Europie to w ich interesie będzie nas wspierać.

Z tego powodu wolę jednak
@RexxarHell: Prawda 100%. Tylko, ała, nie używaj słowa nacjonalizm w takim znaczeniu. Polacy kiedyś byli bardzo nacjonalistycznym narodem (wtedy to się nazywało o silnych korzeniach, wartościach i wierze), a oberwaliśmy od nazistów. Przez stulecia walczyliśmy w imię Boga i ojczyzny. Teraz takie podejście jest wyśmiewane. Jak to się skończy - zobaczymy... *patrzy na zachód*. Przypomina mi się, co powiedział nam nauczyciel historii w gimnazjum w 2001 r- powiedział, że niepokoi go
Polacy kiedyś byli bardzo nacjonalistycznym narodem

@empty_silence: Moim zdaniem są. Przykład? Jesteś między polakami i sobie gadasz na Polskę jaka to zła a weź niech się dołączy ktoś, kto nie jest polakiem i powie "No macie racje". xD