Aktywne Wpisy
PozdroMleczny +17
zalmicie +1
Czego konkretnie oczekujecie po nowym rzadzie? ale tak konkretnie bez dyrdymalow typu "praworzadnosc", "kompetencja" (a jesli to, to konkretnie czym mialoby się to przejawiac).
Ja osobiscie mam glowne nadzieje na:
-zaniechanie obowiazkowych cwiczen wojskowych / wielkich ambicji militarnych, które przejawial PiS / proba normalizacji kontaktow z Rosja w ramie z Niemcami / UE
-przestawienie wajchy w temacie transferow socjalnych – uwarunkowanie 800 (500)+ od zatrudnienia, absolutnie niespelnianie nierealnych obietnic typu kredyt 0,
Ja osobiscie mam glowne nadzieje na:
-zaniechanie obowiazkowych cwiczen wojskowych / wielkich ambicji militarnych, które przejawial PiS / proba normalizacji kontaktow z Rosja w ramie z Niemcami / UE
-przestawienie wajchy w temacie transferow socjalnych – uwarunkowanie 800 (500)+ od zatrudnienia, absolutnie niespelnianie nierealnych obietnic typu kredyt 0,
I teraz do wykopków, którzy tak się pieklą o tych muslimów. Kiedy wy tak się pieklicie jacy to kozojebcy nie są źli to pamiętajcie, że tam w EuW jesteście pod nimi xD Dalej piszcie "mam nadzieję, że Europa się obudzi". Ja mam w dupie tą Zachodnią Europę. Żeby mi stary znajomy prze 3h rozmowy #!$%@?ł jakimiś uszczypliwościami co do Polaków a potem jeszcze lizał dupę kozojebcą xD
Szacunku nawet nie ma to Kubicy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#oswiadczenie #islam czy tam #islamizacja jak kto woli #belgia
Murzyn #!$%@?, ktorego przodkowie zbierali na polu bawelne za dolara dziennie.
Kij im wszystkim w oko.
W ogóle cała rozmowa była tak jakaś...pisze do mnie załatwię Ci robotę w Belgii 7k plnów bo już tam chyba obliczał na nasze xD Na Tirach ja do niego, że nie mam prawka a on "most polish can't drive either so you only
Konstantynopol?:) Tu nie chodzi o to, żeby robić kolejny Wiedeń, tylko o to, żeby mieć się na baczności. Co do tego nastawienia do polaków gorszego niż do muslimów - to już u nich zaczyna się mścić, a będzie gorzej, więc ten twój kolega niedługo zacznie śpiewać cienkim głosem. Sojusznicy za Oceanem? Jeśli to ci sami, o których myślę - to dla nich jesteśmy sojusznikami, póki im się opłacamy. No
Zgadza się :)
No nie tak za niedługo :P
A dla kogo jesteśmy sojusznikami kiedy im się nie opłacamy? ^^ Po drugie jak będziemy jednym z ostatnich bastionów w Europie to w ich interesie będzie nas wspierać.
@empty_silence: Moim zdaniem są. Przykład? Jesteś między polakami i sobie gadasz na Polskę jaka to zła a weź niech się dołączy ktoś, kto nie jest polakiem i powie "No macie racje". xD