Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy ja jestem jakiś dziwny, że wymagam od laski, z którą jestem w związku, że da mi znać że idzie na imprezę? Nic nie zabraniam, nawet nie chodzi o to żeby pytała o pozwolenie, po prostu fajnie byłoby wiedzieć co robi moja dziewczyna. Mam 21 lat, to moja pierwsza laska, nie wiem czy mam spaczona wizję związku. Ale aktualnie to czuje się tak, że spotykam się z nią w
Czy ja jestem jakiś dziwny, że wymagam od laski, z którą jestem w związku, że da mi znać że idzie na imprezę? Nic nie zabraniam, nawet nie chodzi o to żeby pytała o pozwolenie, po prostu fajnie byłoby wiedzieć co robi moja dziewczyna. Mam 21 lat, to moja pierwsza laska, nie wiem czy mam spaczona wizję związku. Ale aktualnie to czuje się tak, że spotykam się z nią w
Przesadzam?
- Tak 8.7% (138)
- Nie 81.3% (1288)
- Sprawdzam 10.0% (158)
RudyPele +259
"Robert dzisiaj wychodzę na kurs tańca z tym nowym kolegą Adebayo, kazał cię pozdrowić, a i pamiętaj przygotuj kolacje dla dziewczynek i poczytaj im na dobranoc, powodzenia jutro na meczu, kocham cie"
#pilkanozna #blackpill #redpill #heheszki #pilkanozna
#przegryw
#pilkanozna #blackpill #redpill #heheszki #pilkanozna
#przegryw
#podniesmytitanica
#bertiredukuje dzień 19.
Waga na dziś: 103,5 ##!$%@?
Kalorie jak wczoraj, ok 2200-2300
Beyond 5/3/1
Tydzień 3, dzień 3
Martwy Ciag
122.5 kg x 5 reps
137.5 kg x 3 reps
155 kg x 3 reps
122.5 kg x 6 reps
122.5 kg x 6 reps
122.5 kg x 4 reps
Dipsy
8 reps
8 reps
8 reps
8 reps
8 reps
4 kompleksy sztangowe 40kg
#fitocracy #silownia
Wstań nieprzytomny po nocnej zmianie. Pójdź zrobić #!$%@? trening. Wróć i znowu połóż się spać. Genialny plan ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mocny regres względem poprzedniego tygodnia. Przy pierwszym podejściu do 155 nie podniosłem w ogóle więc zakładam, że głowa do wymiany a nie mięśnie. Ot, jeden z wielu #!$%@? dni, które jeszcze nadejdą.
Tak czy inaczej, plan minimum wykonany
Wreszcie miałem czas żeby odmierzyć porządnie i rozrobić johimbinę. Zacznę od niedzieli
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Jedyny sposób żebym ją chyba przebił to tak jak teraz ~1800kcal, idealnie wymierzone, bez ani jednego cheatmeala przez bity miesiąc. Ale ja za bardzo lubię jeść ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nie podniosłeś 155kg, a za drugim podejściem nagle x3? Shieeet.
np. dzisiaj trzy razy:
10x rumuński martwy ciąg
10x wiosłowanie
5x wyciskanie żołnierskie
10x przysiad przedni
i w czwartym
10x przysiad przedni
5x wyciskanie żołnierskie
10x wykroki w tył