Aktywne Wpisy
blinkarA +96
A co powiecie na 5zł na WOŚP za każdy #p---s w prywatnej wiadomości do mnie? Obowiązkowo karteczka z nickiem i datą.
Oby tylko nie doprowadziło mnie to do bankructwa ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#wgw #penisynawosp #wosp
Oby tylko nie doprowadziło mnie to do bankructwa ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#wgw #penisynawosp #wosp
przeczki +15
Czy wycinanie metek z ubrań ze względu na to, że mnie drażnią to ewidentny objaw autyzmu? #autyzm
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

VS.
iTrash
Who's winner? #apple #google #android #iphone
źródło: comment_Vx2qbnqXKCaYroknqzju3bbDPcjtJkmf.jpg
Pobierzios >>>> windows phone >>>>>> rodzynki >>>>> g---o >>>>> ... >>>>> android
taka prawda, nawet z tym nie handluj, android to przycinające się g---o i nic nie poradzisz.
aplikacje są, w dupie byłaś i g---o widziałaś
nie rozumiem tylko, co masz na myśli, pisząc, że jest to inwigilujący system. z tego co wiem, żeby korzystać z telefonu z androidem, trzeba powiązać telefon ze
na żadnym innym systemie tego nie trzeba robić, i tak jest wystarczająco szybko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak ktoś chce telefonu, na którym może sobie poprzeglądać wykop (na przeglądarce), zadzwonić gdzieś lub pograć w 10 części Angry Birds to wybiera WP. A jak ktoś chce telefon do zabawy, gry na emulatorach etc. to wybiera Androida. Proste?
@Misaki: sory, nawet nie wiem czym jest root, jakoś bez niego mam wszystkie potrzebne funkcje i nic mi się nie zacina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@LuK1337: Jest, ale korzysta z tego samego gunwnianego silnika co IE więc różnicy nie ma
Komentarz usunięty przez moderatora
@Misaki: jak się ustawi to będzie
IE - dobra przeglądarka, z komputerową wersją łączy ją