Wpis z mikrobloga

Już leżę na sali! Nie będę się rozpisywał bo rodzice są no i wenflony na dwóch dłoniach nie pomagają w pisaniu. Czuję się dobrze i jest ok! Dzięki za miłe słowa, ogromne wsparcie i troskę. Kocham Cię Mirko pij ze mno kompot!

Plusy się skończyły ale jak wrócą to rozdam :) tak btw to jak napisałem, że jak skończę plusować to znaczy, że mnie zabrali to zacząłem się przebierać w piżame operacyjną i od razu przyszli xD

#jodachorujealesmieszkuje
  • 112
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MiszczJoda: Przeczytałem wnikliwie bo też miałem przeboje z nogą a dokładniej z kolanem, które w porównaniu z Twoimi to nawet nie pryszcz na dupie. Szkoda że tego tekstu szybciej nie było, na swoją rekonstrukcję(więzadło+łękotka) kolana poszedł bym w o wiele lepszym nastroju. Jestem mega zdziwiony że nie narzekasz, naprawdę k---a mega. Po 2 operacji kiedy jedynym środkiem przeciwbólowym jaki otrzymałem była kroplówka tuż po, bo lekarz który miał dyżur zapomniał
  • Odpowiedz
@MiszczJoda: Też miałem kiedyś znieczulenie do kręgosłupa. Znieczulenie objęło większą część ciała niż miała być. Jedyny raz poczułem się jak osoba bez nóg. Straszne uczucie. Powodzenia i żyj teraz normalnie :)
  • Odpowiedz
@MichalxD: no ja miałem znieczulenie od kręgosłupa na które nie byłem za bardzo chętny, ale anestezjolog przekonywał że zajebista opcja, szkoda że nie wspomniał o tym że po operacj 2h nie będę czuć kutasa i jaj. Lać mi się chciało jak s-------n, proponowali cewnikowanie ale powiedziałem że nichuja. @Frania_co_cie_poniania: też się bałem, ale teraz po prawie 6msc powiem że fajnie że to już za mną mogę spróbować po
  • Odpowiedz
  • 1
@TheMan: może ale nie musi, a bóle fantomowe nie są typowym bólem tylko wrażeniem ze masz odcięta cześć ciała, ale czym dalej od amputacji tym zapomina się jak to mieć nogę itd.
  • Odpowiedz
@MiszczJoda: będzie dobrze, ból przejdzie a co cie nie zabije to wzmocni! Najważniejsze, że masz już operację za sobą. Moja konkubina też już zna twoją historię i życzy wszystkiego dobrego i pozdrawia xD silny z Ciebie młodzieniaszek będzie git.

Z pozdrowieniami,
Uncle Abehwohthy
  • Odpowiedz
@xortis: Dobry pomysł, osobiście również nigdy takiej akcji nie przeprowadzałem, więc nie na wiele się zdam. Myślę sobie, że chłop poniekąd zasłużył na to by mu pomóc. Jak mogę się skontaktować z administracją?
  • Odpowiedz
Jak mogę się skontaktować z administracją?

@Mentu12: Administracja machnie na to ręką, zróbmy jakiś projekt na tych stronach do zbierania funduszy!
  • Odpowiedz