Wpis z mikrobloga

Już leżę na sali! Nie będę się rozpisywał bo rodzice są no i wenflony na dwóch dłoniach nie pomagają w pisaniu. Czuję się dobrze i jest ok! Dzięki za miłe słowa, ogromne wsparcie i troskę. Kocham Cię Mirko pij ze mno kompot!

Plusy się skończyły ale jak wrócą to rozdam :) tak btw to jak napisałem, że jak skończę plusować to znaczy, że mnie zabrali to zacząłem się przebierać w piżame operacyjną i od razu przyszli xD

#jodachorujealesmieszkuje
  • 112
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xortis: a to piąteczka, zaskoczyłeś mnie. Myślałem, że piszę z wyznawcą. Wpisz elgintensity i obejrzyj gościa, idzie się pośmiać z CF.
  • Odpowiedz
  • 5
@MiszczJoda: trzymaj się cumplu, jesteśmy z Tobą.

Co sądzicie o możliwości zrobienia paczki dla naszego kolegi śmieszka poza kontrolo i przesłania mu kilku fajnych rzeczy?
  • Odpowiedz
Nie dam rady odpisać z telefonu na pytania, w dodatku mam bandaże na dłoniach bo mają kiepskie plastry i by mi wenflony powychodziły. Nie miałem narkozy tylko znieczulenie do kręgosłupa, po operacji byłem jeszcze w dobrym humorze bo działało to znieczulenie ale z minuty na minutę było gorzej. Dostałem paracetamol i morfine a dalej nie mogłem zasnąć, ale o 19:30 juz się udało ale przed chwilą się obudziłem. Kończę na dziś. Jeszcze
  • Odpowiedz