Parę dni temu otrzymałem podwójne zaproszenie od @wykop na film Who Am I (szczegóły TU).
Mój #rozowypasek nie przepada za takimi filmami, więc miałem iść z kumplem, ale dziś zrezygnował. Poza tym mam trochę pracy, a terminy gonią.
W związku z tym robię małe #rozdajo i podobnie jak organizator, oddam podwójne zaproszenie pierwszej osobie, która odezwie się tym wątku albo na PW. Warunek!: Osoba musi się zgłosić osobiście do Parku Jasińskiego na Raszynie.
A że to już dziś wieczorem, to czekam tylko 2h, czyli termin do 19:15.
PS. Jeśli nikt się nie zgłosi to się zmuszę i może nawet namówię partnerkę, ale liczę, że zdejmiecie ze mnie to brzemię. ( ͡°͜ʖ͡°)
Mój #rozowypasek nie przepada za takimi filmami, więc miałem iść z kumplem, ale dziś zrezygnował. Poza tym mam trochę pracy, a terminy gonią.
W związku z tym robię małe #rozdajo i podobnie jak organizator, oddam podwójne zaproszenie pierwszej osobie, która odezwie się tym wątku albo na PW.
Warunek!: Osoba musi się zgłosić osobiście do Parku Jasińskiego na Raszynie.
A że to już dziś wieczorem, to czekam tylko 2h, czyli termin do 19:15.
PS. Jeśli nikt się nie zgłosi to się zmuszę i może nawet namówię partnerkę, ale liczę, że zdejmiecie ze mnie to brzemię. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#poznan #kinozwykopem #zadarmo