Wpis z mikrobloga

Hmm wpadłem na 888 #poker odpaliłem pierwszy lepszy stolik, faktycznie niski poziom :D. A ja akurat nie mam tam rolla. gość na boardzie KK7 (wcześniej limpował z MP do BB) gra Check raise vs gość na CO, który otworzył (tutaj też sizing ciekawy) preflop. MP wchodzi all in, CO sprawdza. 78s(kolor w ogóle nietrafiony do boardu) vs AQo. A widziałem tylko 3 rozdania.
Ogólnie to z 5 osób zlimpowało BB, ale po tym jak CO "otworzył" spasowali. Z pełnym stackiem to nikt nie grał. A ja się męczę na tym nieszczęsnym NetBet (,)
#januszepokera
  • 3
@sledz: No ja na 888 w parę dni, nic nie wpłacając, mając na start parę darmowych sit&go, bilet do freerolla i 2$, wyciągnąłem już prawie 30$. Na początku sit&go nie wchodziły, a teraz w zasadzie co nie gram, to w kasie jestem. (Gram te za 1$ , na 40 osób turbo i 60 osób hiper). Plus dodatkowo coś wpada z cashowych na stawkach 3/6 c.
Gra mi się na 888 jakoś
@sledz: na 888 zaczynałem naukę pokera. Mimo, że niski poziom to przegrałem całego rolla. Po kilku miesiącach nauki planuję tam wrócić i odebrać co moje ( ͡° ͜ʖ ͡°)