Wpis z mikrobloga

@kamdz: Co ta Coca Cola to ja nie wiem... ostatni mecz w kuponie, wygrywali 1:0, mogłem zamknąć po kursie 2,5, ale pomyślałem, że to dobry początek meczu, więc poczekam. Wyszedłem na chwilę, za 5 minut było już 1:2 ()
@xDrope: na tym ufc ze screena
@Majku_: ja poszedłem spać... Gdybym był live to bym po pierwszym golu bez wahania od razu zamknął, pazerność nie popłaca ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@kamdz: 12. minuta, faworyt wygrywa 1:0, grzechem było nie poczekać. Kto by przewidział, że w ciągu trzech minut cały mecz pójdzie się paść. Nic to, wczorajszym graniem (z wyjątkiem kuponu Colo Colo ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) jestem na 0 w stosunku do grania z sobotniej nocy, nie jest źle ;)
@kamdz: ale teraz mi sie pojawil sygnal dzwiekowy bo zawolales. Jak dodawany jest nowy wpis pod tag mi nie wola. Zrob jakas spamliste dla chetnych. Dla mnie byloby to zajebiste ulatwienie i wygoda.
@wajsik: no wiedzialem ze ktos cos podobnego napisze.
Moze za duzo wymagam, ale dla osob obstawiajacych przez telefon byloby to ulatwienie. Bo chyba nie mozna ustawic sobie powiadomien glosowych jak dodawany nowy wpis pod konkretny tag?