19 dzień bez mięsa i pszenicy, -5,5 kg. 7 dni temu odstawiłem dodatkowo cukier. Po odstawieniu cukru mam problemy z koncentracją i czuję się jak bym miał kaca non stop. Pozostało 15 kg do zgubienia.
@adam-kaszeba: aaa...chodziło mi o to, że w mięsie jednak jest trochę białka, ale widzę, że uzupełniasz suplementami. b--ń boże nie uważam, że mięso jest niezbędne w normalnej diecie. sam jem bardzo mało i bardzo rzadko
@adam-kaszeba: jesteś pewien, że to z mięsa a nie z pszenicy ta cera? ( ͡°͜ʖ͡°) bez tłuszczu to współczuję, ale zawsze możesz się posiłkować dietą Dąbrowskiej. W sumie jeśli tylko bez mięsa i pszenicy to dość sporo możliwości i tak.
@JemChalweDoPorzygu: Stare kontuzje nie pozwalają mi na razie na obciążanie kończyn, rok temu miałem wypadek i trochę się połamałem, dlatego też z braku ruchu tak skoczyła mi waga.
@krakoz: damn, dobre pytanie, zero pszenicy, zero miensa, jak rzyć panie premjerze? ( ͡°ʖ̯͡°) Masz wszystkie warzywa jakie Ci się zamarzą łącznie ze strączkami, z których można zrobić dobry zamiennik mięsa zwłaszcza, jeśli można jeść jajko, w ciul różnego rodzaju sałatek, gulasze, zapiekanki. Zbóż bez pszenicy nie brakuje, więc też to daje sporo opcji, bo z nich dodatkowo można zrobić mąkę, do tego dochodzą
Coś czuję, że nowy Mini właśnie zabił większość konkurencyjnych premium mini PC. Możliwe 2500-2600 zł za kilka miesięcy ( ͡€ ͜ʖ͡€) Wielkość prawie jak Apple TV, wszystkie USB to TB, bardzo mocne wyjście audio dla słuchawek, 16GB RAM na start.
#postanowienianoworoczne #dieta #chwalesie
@dreaper: eee.. co? o_O
aaa tak, zapomniałam, cukier krzepi (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@adam-kaszeba: tłuszczu sobie dodaj trochę do tego chudego nabiału, to Ci szybciej waga poleci. Chyba, że tłuszczu też nie możesz..