#typydzika #bukmacherka kurde, wybrałem sekcję na over 2,5 po kursie 2.2 w tym meczu ligi chilijskiej co teraz trwa i minutę po tym strzelili gola, a ja nie zdążyłem wysłać kuponu... po pierwszej połowie jest już 1:1 :/
typy na noc i na rano: Getafe vs Real Madrid: 2 ( ͡€ ͜ʖ͡€) (zakładam że pewniak, powinien nawet jakiś handi wejść, więc dodałem do każdego kuponu, yolo) Boston Bruins vs Columbus Blue Jackets: 1 trzydrogowo ( ͡€ ͜ʖ͡€) Detroit Red Wings vs Nashville Predators: 1 dwudrogowo ( ͡°͜ʖ͡°) Ottawa Senators vs Carolina Hurricanes: 1 trzydrogowo ( ͡°͜ʖ͡°) St. Louis Blues vs Toronto Maple Leafs: 1 trzydrogowo ( ͡€ ͜ʖ͡€) Chiny vs Korea Północna: 1 (⌐͡■͜ʖ͡■)
@kamdz: Chilijska ładnie siadła w moim przypadku, oglądając mecz i widząc tempo gry puściłem over 1.5 do przerwy i pięknie kurs ~2.1 siadł. Na szczęście Espanyol odpuściłem, bo jak widać tam kiepsko z bramkami :D
@darkeldo: Nie radzę, passa że jeden nie wchodzi trwa nadal, uwalisz kupon. Dlatego ja gram systemowo, przy 6 typach jak jeden nie wejdzie to będzie super, a jak wejdą wszystkie to mega dobrze, a jak w co wątpię nie wejdą dwa lub trzy to przynajmniej mi zostanie coś na odbicie się.
Każdy facet z którym byłam kupował mi kwiaty i zapraszał do restauracji , nigdy nie pozwalał wracać samej w nocy więc nigdy nie zejdę poniżej tego MINIMUM bo mniej już się zrobić nie da a jeśli facet nie robi nawet tego to menel nie facet którego można rozważyć #przegryw #p0lka
typy na noc i na rano:
Getafe vs Real Madrid: 2 ( ͡€ ͜ʖ ͡€) (zakładam że pewniak, powinien nawet jakiś handi wejść, więc dodałem do każdego kuponu, yolo)
Boston Bruins vs Columbus Blue Jackets: 1 trzydrogowo ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Detroit Red Wings vs Nashville Predators: 1 dwudrogowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ottawa Senators vs Carolina Hurricanes: 1 trzydrogowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
St. Louis Blues vs Toronto Maple Leafs: 1 trzydrogowo ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Chiny vs Korea Północna: 1 (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
niech hajs będzie z wami!
Komentarz usunięty przez moderatora