Wpis z mikrobloga

#mikrokoksy #100pompek #pompki
Mam problem, od listopada nie ma u mnie żadnego progressu w robieniu pompek, robię pompki co 2 dzień (jeśli mięśnie bardzo zmęczone co 3) i listopadzie robiłem 70 max. Teraz zrobiłem max 65.. Nie wiem dlaczego ale nie ma żadnej poprawy, a ćwiczę do oporu. Dobrze się odżywiam, sumplementuje kreatyną. Kiedy ćwiczę to tak intensywnie ,że nie zrobię po pompkach już nawet 30, czasami ani 20 bym nie zrobił.. Niestety od ponad miesiąca żadnej poprawy :/
Jakieś pomysły ?
  • 10
  • Odpowiedz
  • 0
Też mi się progres zatrzymał, zrobiłem tydzień przerwy niby siła powróciła spadki nadrobiłem(powróciłem do poprzedniegi stanu), Lecz nadal nic nie idźcie do przodu. :(
  • Odpowiedz
@15132479: Zaznaczę ,że pod koniec sierpnia już robiłem 50 spoko. Po 50 już ciężko szło ;/ Niektórzy robią 2000 nie kumam tego..
  • Odpowiedz
@amarantowy: Robię pompki, ostatnio robiłem taki zestaw : [diamentowe (do maxa), normalne (do maxa), na szerokim rozstawie (do maxa) ] x3. Czasami robię ze stronek typu 100pompek.pl (czy jakos tak..)
Robię pompki i chodzę na siłkę, w dodatku po pompkach wyciskam jakieś 30 kg najwięcej razy ole potrafię, później na atlasie macham trochę i biceps do tego :D tak co 2-3 dni...
I chyba się uwsteczniam zamiast iść do przodu....
@
  • Odpowiedz
@amarantowy: Założyłem się z kumplem ,że do końca czerwca będę robił 100 pompek, po to robię :P nie, robię różne ćwiczenia ale to tak przykładowo, często robię coś podobnego do wiosłowania hantlą (raz arnold szwarc mówił ,że ćwiczył tak jak był młody to też się tak zabawiam :D), unoszenie sztangi nad głowę, czasami typowe ćw. na triceps z hantlą.. nie mam niczego rozpisanego, ćwiczę różne partie kiedy myślę że powinienem i
  • Odpowiedz