Wpis z mikrobloga

#kiciochpyta #firstworldproblems #praca
Mirki, kiedy ja wykorzystam 26 dni urlopu?

Mam pracę i studia zaoczne… i to się tak kłóci z używaniem urlopu ;< Szczególnie, że na moim (nie)kochanym #zut mam 12 zjazdów, więc praktycznie każdy weekend (odpadają tylko święta…). #rozowypasek jest na dziennych, więc też słabo, bo w tygodniu nie wyskoczy za bardzo gdzieś… ;<
Brać urlop tylko po to by go brać i nic nie robić bezsensu, stracić urlop, bo się go nie wykorzystało też bezsensu ;<
  • 10
@I_try_to_talk_to_you: adminuję, dlatego ni cholery nic na studiach o tym nie ma…
Tak samo o automatyzacji konfiguracji serwerów czy w ogóle językach skryptowych (na jakimś sensownym poziomie, bo absolutne podstawy basha po 8 latach linuksowania mnie nie ruszają)
@11mariom: ha ha ona jest niezniszczalna, a do tego ma bardzo dobry słuch ps. mnie pokonała tą swoją analizą i cieszę się że tak się stało :) druga kobita od analizy, nazwiska nie pamiętam, też nie była lepsza - wyzywała nas, obrażała, a dla jedynej dziewczyny w grupie była przemiła - mieliśmy podejrzenia że to zatwardziała feministka :) ps2. Na którym roku jesteś? Moi niektórzy znajomi dopiero na 6 semestrze poprawili
@ni-hu-ja: druga - czyżby Lizak? Odeszła z końcem poprzedniego semestru. Miałem z nią analizę 1&2 - jeszcze jak na dziennych siedziałem…
Ja… no męczę się na 3 semestrze teraz i nie wiem czy dalej niż 4 przeżyję.