Wpis z mikrobloga

Cześć!
Robiłem dziś małe porządki w piwnicy i znalazłem trochę kart telefonicznych. Jest większość polskich, ale są też niemieckie i inne, bliżej nieokreślone, ale widać je na foto.
Chętnie je komuś wyślę, także #rozdajo !

1
2
3
4
5
6
7

Plusujcie sobie do 22, później kogoś wylosuję i wyślę w poniedziałek.

No elo!

#kartytelefoniczne
  • 11
  • Odpowiedz
@takumisan: jaaaa, musiałeś mi przypomnieć to uczucie jak zorientowałem się że moja mama wywaliła mi całą kolekcję w trakcie sprzątania kilkanaście lat temu :(
  • Odpowiedz
@leworwel: mi moja kiedyś wywaliła całą kolekcję zabawek z komiksu Kaczor Donald, zbierałem je do kartonu przez 6-7 lat! Ile to mogłoby być teraz warte ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@takumisan: nie mów mi nawet, ja miałem w #!$%@? tego wszystkiego i zawsze mama oddawała znajomym, rodzinie bez mojej wiedzy a jak się później zorientowałem to mówiła że pewnie znowu gdzieś zgubiłem :( Do tego wywaliłem na śmieci stos komiksów sięgający do połowy uda jak miałem 13-14 lvl ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@takumisan: zbierałem jakieś 18-20 lat temu:) teraz moje dzieci świetnie się tymi kartami bawią, chociaż w sumie córka wykazuje jakieś zainteresowanie kolekcjonowaniem bo syn używał ich głównie do gubienia i rzucania gdzie popadnie:)
  • Odpowiedz