Aktywne Wpisy
Mój kot zaginoł, parę dni temu jechałem do pracy i w miejscowości obok lezał potrącony na poboczu bardzo podobny. Te same kolory biało rudy. Spieszyłem się i nawet przez myśl mi nie przeszło, że to mógł być on. Wróciłem na weekend i zawsze przychodził na jedzonko. Wróciłem tam i kilka razy sprawdzałem ale ktoś go uprzątnął z pobocza i nawet nie wiem czy to on był. I chłop spać nie może bo
Macie taki wybór:
a. Możecie podróżować i żyć gdzie chcecie, znacie wszystkie języki, ale musicie na siebie pracować gdziekolwiek jesteście
b. Do końca życia zostajecie w jednym miejscu, ale macie zaspokojone wszystkie potrzeby podstawowe za darmo
a. Możecie podróżować i żyć gdzie chcecie, znacie wszystkie języki, ale musicie na siebie pracować gdziekolwiek jesteście
b. Do końca życia zostajecie w jednym miejscu, ale macie zaspokojone wszystkie potrzeby podstawowe za darmo
Poszłam sobie do sklepu, mieści się on jakiś (maks) kilometr od mojego domu, po drodze muszę przejść przez ulicę, park połączony z placem zabaw i znów przez ulicę, kawałek prosto i już jest sklep.
Nie lubię chodzić przez owy plac zabaw, bo jest tam ciemno i tak niezbyt przyjemnie.
Pech chciał, że...szłam sobie dróżką między krzaczorami, podchodzi facet (młody, lekko zachwiany) i mówi, Panienko dawaj telefon. Ja w szoku, chwila zastanowienia i pytam, Co? A on dawaj telefon. Nie wiem co mi odbiło, powiedziałam, że nie dam, niech spada. Zaczął podchodzić i coś wyzywał pod nosem. To na szybko powiedziałam,Telefonu nie dam, ale browara mogę Ci postawić. Facet zmienił się o 180' i mówi, że ok. Doszedł ze mną do sklepu, dostał browarka i poszedł w drugą stronę...
Nigdy nie zrozumiem takich typów.
@pryschnitz: Święta racja...:D Małżeństwa nie będzie, na pierwszej randce się nie popisał :D
Komentarz usunięty przez moderatora
"bosze" skąd wiesz, że miałem na myśli Katowice? ;] Czy mam się czuć zagrożony ;]
Ja osobiście zawsze mam oczy dookoła głowy jak gdzieś idę. Szczególnie w nocy i w podejrzanych miejscach. ;]