Wpis z mikrobloga

@taki_life: ogolnie z jedzeniem tak jest, ze jak cos ma intensywny smak i do tego calkiem inny od tego co zwykle jemy to rzadko nam posmakuje za pierwszym razem. Musisz pare razy poprobowac. Tez tak mialem z oliwkami za podwieka ze, bralem malego gryza i wypluwalem, a ostatnio mialem taka faze ze kupowalem sobie zamiast chipsow zielone/czarne/nadziewane papryka i jadlem same. poletzam
@gali20: rozmiar zależy od rodzaju oliwek, smak od zalewy. Nie mnie jednak istnieją czarne oliwki, lecz z tego co mi wiadomo bardzo trudno je dostać i nie kosztują 4zł za słoiczek :)
@gali20: kiedyś czytałem o barwieniu barwnikiem naturalnym ale widzę, że tutaj zmienił się proces. Tak czy inaczej mówiłem, że czarne to nadal zielone. Ja zajadam się i czarnymi i zielonymi a razem ze mną mój kot :D