Aktywne Wpisy
inko-gnito +3
Ktoś rozumie ten fenomen posiadania jak największej ilości samochodów w polskich domach? Coraz częściej widzę sytuacje, gdzie liczba samochodów=liczba dorosłych mieszkańców+1 i jeszcze do tego traktor xD
Niektóre podwórka wyglądają jak komisy. Znakiem szczególnym tych komisów jest wiek aut. Wszystkie auta są pełnoletnie lub zbliżają się do pełnoletności.
#motoryzacja #samochody #polska
Niektóre podwórka wyglądają jak komisy. Znakiem szczególnym tych komisów jest wiek aut. Wszystkie auta są pełnoletnie lub zbliżają się do pełnoletności.
#motoryzacja #samochody #polska
affairz +15
Jak to jest szukać dziury w fundamentach wszystkiego, co dobre? Patrzeć na wszystko podejrzliwie i bez jakiegokolwiek zaufania? Nie wierzyć w nic, co dawniej wydawało się budować naszą rzeczywistość?
Lech Wałęsa agentem, Jurek Owsiak złodziejem, wszystkie media w zmowie, wszyscy księża niewierni celibatowi, rządzący krajem chcą dla niego jak najgorzej, nie wspominając o naszych sąsiadach.
Ja bym chyba zwariował. A może wy już zwariowaliście? A może to ja zwariowałem?
@torba_borba: Nie byłabym tego taka pewna. Nie podam ci link do badań ale są takie hipotezy, że choroby psychiczne mogą się "przenosić" pomiędzy ludźmi, zwłaszcza jeżeli istnieje jakaś genetyczna skłonność. Jak mówi stare ludowe porzekadło "kto z kim przestaje..."