Aktywne Wpisy

cocojambo210 +10
Ale trzeba być psycholem żeby spać w skarpetach
tubkas12 +18
Po latach grania mogę powiedzieć, że mass effect 2 jest moją najbardziej ulubioną grą i to jedyna produkcja której mogę dać subiektywne 10/10.
Mimo tego że to nie jest RPG, a bardziej korytarzowa gra akcji tak że w gruncie rzeczy mechanicznie jest prosta i jest podobna do gears of war bardziej niż do ME1.
Dlaczego więc 10/10?
Bo
Mimo tego że to nie jest RPG, a bardziej korytarzowa gra akcji tak że w gruncie rzeczy mechanicznie jest prosta i jest podobna do gears of war bardziej niż do ME1.
Dlaczego więc 10/10?
Bo

Jak to jest szukać dziury w fundamentach wszystkiego, co dobre? Patrzeć na wszystko podejrzliwie i bez jakiegokolwiek zaufania? Nie wierzyć w nic, co dawniej wydawało się budować naszą rzeczywistość?
Lech Wałęsa agentem, Jurek Owsiak złodziejem, wszystkie media w zmowie, wszyscy księża niewierni celibatowi, rządzący krajem chcą dla niego jak najgorzej, nie wspominając o naszych sąsiadach.
Ja bym chyba zwariował. A może wy już zwariowaliście? A może to ja zwariowałem?
@torba_borba: Nie byłabym tego taka pewna. Nie podam ci link do badań ale są takie hipotezy, że choroby psychiczne mogą się "przenosić" pomiędzy ludźmi, zwłaszcza jeżeli istnieje jakaś genetyczna skłonność. Jak mówi stare ludowe porzekadło "kto z kim przestaje..."