Wpis z mikrobloga

Mikro quest dla wykopkowych hodowców zwierzaków wszelakich!
Jeśli jesteś z Rybnika lub okolic zapraszam do mojej stolarni po trociny na ściółkę dla zwierzaków. Adres podam zainteresowanym przez wiadomość prywatną na łamach tegoż zacnego portalu:)

Taki czas w roku nastał, że trzeba posprzątać pilarnię. Znalazło się w niej piętnaście 100 litrowych worków pełnych ubitych trocin.

Problem jednak stanowi widoczna na zdjęciu bestia strzegąca worków! ni jak nie odda worka za darmo. próbowałem wytłumaczyć, pertraktować czy przepędzić bestię, niestety z zerowym skutkiem, pozostaje jedynie najsilniejszy z argumentów czyli przekupstwo...

Każdy hobbysta hodowca który chce otrzymać worek trocin, powinien dać smakołyka bestii (smakołyki dostępne w mojej stolarni, więc o nic nie należy się martwić)! wtedy to skarb w postaci worka będzie jego... i zdjęcie z bestią na mikro jeśli ktoś sobie zażyczy ;)

Ps: jak ktoś od tak przyjedzie i nie będzie miał ochoty pertraktować z bestią to i tak worek trocin dostanie ale z przyczyn oczywistych nie posiądzie zdjęcia na mikro z najpiękniejszym psem świata ;P

Do rozdania 15 worków. akcja trwać będzie do końca stycznia.
Pozdrawiam!
LevelUP-Adamski - Mikro quest dla wykopkowych hodowców zwierzaków wszelakich!
Jeśli ...

źródło: comment_Lo4NbfDDZ1qAyTzO21HOSzJIwLj5BsLJ.jpg

Pobierz
  • 3
Dziękuje bardzo! Ma na imię Tajfun, jest to Rhodesian ridgeback, teraz ma trochę ponad 14 miesięcy i waży około 50kg. Jest bardzo energiczny i gadatliwy (dużo szczeka, bulgocze, świszczy i wydaje inne dźwięki.) Przez owe bulgotanie i szczekanie ludzie się zwykli panicznie go obawiać, przez to zwie go często bestią, lub gałganem;)