Wpis z mikrobloga

@poebalo: rly no nie gadaj, sadze ze okolo 1000 oglada to demo i wyciagaja srednia z oceny. Tak samo dziala Trybunal w lolu. A piszac " i #!$%@? jakiegos skur****na :)" mialem na mysli tylko i wylacznie poprawe humoru :)
@jestemprawnikiemzaufajmi: zalezy czy grasz na wh bez mozgu czyt #!$%@? po scianach celownikiem.... a te glosiki ze kogos tam raportujesz w grze za ublizanie czy cos to uwierz mi ze maja znacznie ale tylko w liczbie pow 3 w jedne grze wiec mozesz byc pewny ze jak ktos zapiernicza z wh np 3 gry podrzad do dostanie sie jego jedno demko w rece ludzi zaby trybunal sam ocenil go :) A
@bacteria: generalnie gdzies na jakims forum z lol'a ktos z rioty wypowiedzial sie ze system raportowania jest podobny do systemu valve wiec niehc w 50 % ta informacja sie pokryje a wiem na czym poleka system raportowania w lolu to jestem w stanie uwierzyc ze walsnie w ten sposb to dziala :)

lecz zawsze moge sie mylic
@bsq: Profit jest taki, że być może przyczynisz się w jakimś stopniu do eliminowania cziterów. Jeśli to nie jest dla ciebie jako gracza cs go żaden profit i oczekujesz jakiś nagród to...

@bacteria: Z tego co ja wyczytałem to jest tak że dostajesz losowe 8 rund z demka, demko trafia do X osób i każdy ocenia losowe 8 rund. Jeżeli raporty będą się pokrywały tzn powiedzmy 50 osób ogladało demko i 50osób stwierdziło wh to "the suspect" dostanie bana.