Wpis z mikrobloga

Elo, znacie jakąś alternatywę dla NapiProjekt? Używam tego już długo i zastanawiam się czy nie ma czegoś lepszego, tak po prostu. Dziś postawiłem nowy system, utorrenta zmieniłem na Deluge, realplayera na VLC i teraz tylko napiprojekt chciałbym na coś innego. A tak żeby sobie urozmaicić życie ( ͡º ͜ʖ͡º)

#pcmasterrace #komputery #it #film
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lanc: Używałem XBMC, ale na dłuższą metę jest strasznie uciążliwy :/ No i się zawiesza - nie wiem czy sam soft czy to bug polskiej wtyczki z serialami, ale musiałem wstawać do kompa i zabijać proces. Wróciłem do standardowego oglądania filmów bez stresu.

@Malcom: Dzięki ;) Spróbuję
  • Odpowiedz
@spike200: ja mam skonfigurowane tak i nie wymienię na nic innego :D Apka działa szybciej niż na filmie, bo film w 30 fps i jakieś dropy klatek były przy nagrywaniu ;/ Mi się zawiesza tylko przy wychodzeniu. Tzn po kliknięciu KONIEC trzeba odczekać tak z 5-15 sekund aż się pulpit pokaże.
Lanc - @spike200: ja mam skonfigurowane tak i nie wymienię na nic innego :D Apka dzia...
  • Odpowiedz
@Lanc: No miałem coś podobnego, ale z ładniejszą skórką, bo ta ssie ;P Ogólnie filmy z muchmovies, czy gotv często znikają, wtyczka youtube wyświetla co trzeci film, a częste odtwarzanie wywala cały program, etc. Pobieranie napisów działa w sumie tylko z filmami ściągniętymi na dysk (w filmach online sa niedopasowane), a w takim układzie szybciej jest kliknąć ściągnij napisy z napiprojekt zanim wejdzie się do xbmc. W skrócie: program ma
  • Odpowiedz
@spike200: skin kwestia gustu :P
Ja tego streamingu mało co używam, wgrałem i jest. Aczkolwiek do seriali streamowanych znajdowało mi napisy. Dla mnie gigantyczny plus xbmc to to, że odtwarza spakowane filmy :]
  • Odpowiedz