Aktywne Wpisy
Hopsa +12
Hejka,
Podzielę się z wami historią z życia dziewczyny-przegrywa.
Pewnego dnia postanowiłam, że skończę z moją nijaką sylwetką, marzyło mi się żeby w tym roku być tą chudą atrakcyjną śliczną dziewczyną.
Znalazłam sobie siłownię, kupiłam karnet na 1 miesiąc za 120zl + 20zł za kartę członkowską.
Zanim wybrałam się na siłownię pojechałam na zakupy, kupiłam sobie te dresy i koszulkę z pumy i jeszcze inna koszulkę, całość za ok. 350zl, przy kasie
Podzielę się z wami historią z życia dziewczyny-przegrywa.
Pewnego dnia postanowiłam, że skończę z moją nijaką sylwetką, marzyło mi się żeby w tym roku być tą chudą atrakcyjną śliczną dziewczyną.
Znalazłam sobie siłownię, kupiłam karnet na 1 miesiąc za 120zl + 20zł za kartę członkowską.
Zanim wybrałam się na siłownię pojechałam na zakupy, kupiłam sobie te dresy i koszulkę z pumy i jeszcze inna koszulkę, całość za ok. 350zl, przy kasie
Selvanas +71
No ale za to na pocieszenie mam to
#zlydzien #smutnymichal #feministki
Po drugie :
walka kobiety z mezczyzna zazwyczaj nie jest walka sprawiedliwa pod zadnym wzgledem. Jestem wyzsza i silniejsza od wiekszosci kobiet, a moj brat wciaz moze rzucac mna po pokoju jak plastikowa torba. Wymowka, ktorej uzywa jest zwykle to, ze to ja go pierwsza uderzylam, czy rowne prawa, nawet jesli to on prowokuje walke. Powiedzialabym, ze jest w porzadku zmusic kogos do zaprzestania, jesli Ci robi
(i jej podobnych w stylu M.Środa, Senyszyn), które wystarczająco zohydziły społeczeństwu feminizm... Więc nie dziw się, że feministka jest postrzegana, jako śmieszna, brzydka i pyskata, tyle, że jej postulaty rzadko mają sens...
@bejdak: niestety przez takie kobiety, które nazywają siebie "feministkami" i plotą bzdury to się szybko nie zmieni, ale to nie powód żeby patrzeć stereotypowo.
@charmingman: Ale nie wiem czy widzisz to, że sama patrzysz stereotypami... Najpierw twierdzisz że jak już uderzyć kobietę to jest to równoznaczne z praniem na kwaśne jabłko ? Nawet nie wiesz ile kobiet zasługuje czasem na strzała tylko po to, żeby się ogarnęły. Ile to razy już słyszałem teksty typu, ja Cie mogę #!$%@?ć ile chce, Ty mi