@frogfoot: 2 lata w akademiku mieszkałem. 380 zł z opłatami i tuż pod uczelnią więc oszczędność jeszcze na miesięcznym. Nigdy nie miałem żadnych problemów by dziewczynę zapraszać. Łazienkę i kuchnie sprzątaczki sprzataly. Gdy chciałem się pouczyć zbieralo się ludzi z akademika w jednym pokoju i w kapciach bez żadnego wracania po nocach uczyło. Akademiki są bardzo dobrą opcją dla ludzi którzy nie potrzebują nie wiadomo jakiego standardu i pełnią świetną
@WhosYourDD: @frogfoot: Widac kto w akademiku nigdy nie mieszkal:D place 300zl i mam: -nowiutka lazienke (niektorzy z mieszkan moga pozazdroscic), na 4 pokoje -kuchnia i pralnia na pietro -dwuosobowy wyremontowany duzy pokoj, nawet sofa nam sie zmiescila -darmowa silownia i salka fitness, a bilard, xbox
@frogfoot: 3 pokojowe mieszkanie w Wwie za ponad 3000 (wszystko)? Ciebie p------o? Kto Ci tyle zapłaci? Gdzie? Płacę 600zł za pokój 10min od uczelni, 7min do metra (piechotą), pokój pojedynczy i mam 1 współlokatora (w moim wieku) za ścianą. 2 pokojowe mieszkanie wszystkie meble nowe, świeże odnowione. Chyba, że mieszkasz w takiej odległości od PKiN, że możesz jajka na jego ścianach rozbijać..
@DeesQ: za mniej niz 2k nie znajdziesz na bemowie 3 pokoi w starym budownictwie. 2 pokoje to minimum 1600. Mieszkanie jednopokojowe na nowym osiedlu to 1300. Sorry, taki mamy klimat.
Ps. 600 zł za pokój w nie-ruderze to mega tanio. Jezeli to jeszcze jest centrum to az uwierzyc nie moge. Ja w okolicy widze ceny 700-800.
@frogfoot: Widac kto w akademiku nigdy nie mieszkal:D place 300zl i mam:
-nowiutka lazienke (niektorzy z mieszkan moga pozazdroscic), na 4 pokoje
-kuchnia i pralnia na pietro
-dwuosobowy wyremontowany duzy pokoj, nawet sofa nam sie zmiescila
-darmowa silownia i salka fitness, a bilard, xbox
Ps. 600 zł za pokój w nie-ruderze to mega tanio. Jezeli to jeszcze jest centrum to az uwierzyc nie moge. Ja w okolicy widze ceny 700-800.