Aktywne Wpisy
Kolanka +439
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Tyrande +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#muzyka #rock #metal
Klasycznie, klasycznie
.
.
.
Może po prostu jako jedyny dobrze grałeś, poza tym klangowanie i slap bardzo dobrze słychać.
Kurde, ciągnie mnie ostro do muzyki. Granie na basie, perkusji, klawiszach lub wokal. Muszę sobie jeszcze głos wyrobić lepiej, bo na wysokich tonach wysiadam.
Ją to każdy posłucha z chęcią (。◕‿‿◕。)
Przed włączeniem zaopatrzcie się w chusteczki :D PS Jestem #nowy i nie wiem jak się jak dodaje okno z YT ; /
Zespół gra koncert, publika szaleje. Co myślą sobie poszczególni członkowie zespołu?
Gitarzysta:
ależ ja jestem zajebisty, wszyscy krzyczą tylko dzięki mojej grze, a moje solówki powodują, że cipki stają się mokre od razu. Po koncercie ta laska będzie moja.
Wokalista:
gdyby nie ja, ten zespół nawet by nie wszedł na scenę. Moja skala powoduje zazdrość u każdego; bez tego wokalu wszyscy by od razu wyszli. Po koncercie hmm... te dwie laski