Aktywne Wpisy

mirko_anonim +21
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Przykro mi. Po 5 latach związku, w tym 4 mieszkania razem, dzisiaj różowa mi powiedziała rano, że co prawda jestem dobry, kochany i bardzo odpowiedzialny, to brakuje jej szaleństwa w związku, nieobliczalności i po prostu "mocnego faceta" - jej słowa. Zaznaczyła, że to nie moja wina tylko jej, że na pewno kogoś znajdę.... I wyprowadziła się. Spakowała rzeczy, kolega podjechał autem, wziął rzeczy i tyle. Nic na to
Przykro mi. Po 5 latach związku, w tym 4 mieszkania razem, dzisiaj różowa mi powiedziała rano, że co prawda jestem dobry, kochany i bardzo odpowiedzialny, to brakuje jej szaleństwa w związku, nieobliczalności i po prostu "mocnego faceta" - jej słowa. Zaznaczyła, że to nie moja wina tylko jej, że na pewno kogoś znajdę.... I wyprowadziła się. Spakowała rzeczy, kolega podjechał autem, wziął rzeczy i tyle. Nic na to

MagnusDux +995
źródło: Gc68YP8WEAADwx1
Pobierz

Dla porównania jak wyglądały skany w 1.6 przez pół mapy polecam obejrzeć kanał ukraińskiego gracza, który chyba znalazł wszystkie(no może nie wszystkie ale zdecydowaną większość) wallbangi na popularnych mapach w tej grze - https://www.youtube.com/user/LAMukraine/videos
#csgo #cs16 #cs
Tutaj wideo jak to wygląda w przypadku jednego z najpopularniejszych wallbangów w CS czyli bramy na dust2. Kompletnie nie warto skanować przez tę bramę(nie licząc snajperów).