Wpis z mikrobloga

@DiKey: to właśnie jakiś bug bo normalnie jest ubrany XD @laress: no wiersz tego nawet wersją alpha nie można nazwać, nie rozumiem o co Ci chodzi ? to że zostaną dodane cienie i inne graficzne bajery to znaczy że już nie będzie klimatu ? ;O przecież to kwestai konfiguracji shaderów żeby gra była dalej mroczna i miała normale speculary hdr cienie inne bajery czy tesalacje
  • Odpowiedz
@Kampala: ale to farma Lobarta jest ;O @colomen: bo directx11 i vurts graphics overhual @Frondeus: no chyba nie, gothic 2 miał 1024x1024 i 512x512 tekstury...... więc straszliwa bieda podobnei jak modele straszliwie słabej jakości a aktualnie w gothicu można wsadzić modele mające tryliard trisów, jedynie sprzęt jest ograniczeniem bo silnika ograniczenia złamano :D
  • Odpowiedz
@Jurigag: Moim zdaniem wygląda lepiej z starymi teksturami. Co prawda modele są kanciaste a tekstury nieco rozmyte... Ale wszystko trzyma się kupy, jest najzwyczajniej w świecie ładne. Jestem ciekaw jak by wyglądał ten świat z malowanymi teksturami ala WoW.
  • Odpowiedz
@Frondeus: wszystko zależy kto co woli, ja tam wolę vurtsa, ten album co wrzuciłem w wpisie jest na lhiver - najbardziej podkręcający modele i tekstury mod do gothica - tylko oczywiście zmieniający sporo w samym wyglądzie świata, kto co lubi, dla mnie grać po raz 20 w grę z taka samą nudną grafiką i przestarzałą to już nuda
  • Odpowiedz