Aktywne Wpisy

mirko_anonim +92
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Usunąłem tu konto, więc nie wrzucę znaleziska, ale dla tematów demograficznych poświęcam się i wrzucam z anonima. Zanosi się, że na 2024 Polska będzie miała najgorszą dzietność w Europie. Obecnie jest to 1.1 jak widać. Ciekawe kiedy TFR tgeo narodu spadnie poniżej 1.0, może jak dopompujemy deweloperom to się polepszy?
#nieruchomosci #demografia #ekonomia
────────────────
Usunąłem tu konto, więc nie wrzucę znaleziska, ale dla tematów demograficznych poświęcam się i wrzucam z anonima. Zanosi się, że na 2024 Polska będzie miała najgorszą dzietność w Europie. Obecnie jest to 1.1 jak widać. Ciekawe kiedy TFR tgeo narodu spadnie poniżej 1.0, może jak dopompujemy deweloperom to się polepszy?
#nieruchomosci #demografia #ekonomia
────────────────
źródło: total-fertility-rate-in-europe-2023-4-data-v0-75tkkqth5kzc1
Pobierz
NiemrawySasiad +81

Składam w ofierze, żeby mi ktoś wyjaśnił czemu dolna część LCD działa dopiero po daniu delaya po zapełnieniu rejestru indeksowego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://pastebin.com/K91FkpLA
źródło: comment_qvmab33HarMextZ3rKC3g6F8D7gmWcAi.jpg
PobierzCo to? BASCOM? Ble.
Zamykam temat!
Kali rozumieć tylko w C ;(
Nie wiem co tam jest napisane, ale masz tam jakąś funkcje ustawiającą kursor w drugiej linijce, czy piszesz ciąg tekstu poprostu?
Bo dla sterownika HD44780 pierwsza linijka ma 40 znaków (nie 16) i dopiero przechodzi do drugiej linijki.
A moze ta ostatnia linia poprostu nie zdazy sie zapalic a indeks juz przeskakuje do pierwszej...