Aktywne Wpisy
framugabezdrzwi +585
w końcu ktoś powiedział że te wywiady w samochodzie są z dupy
spirityfree +86
Żałuję, że zaczęłam czytać wykopowe tagi #tinder #p0lka #blackpill #zwiazki bo zryło mi to trochę głowę i nawet nie wyobrażam sobie co musi się dziać w głowach facetów którzy tym żyją.
Ochłonęłam, przemyślałam i mam jeden wniosek który wszystko mi ułożył w głowie.
Odnosi się to do wykopu, tindera i życia realnego.
Wiecie jakie osoby zostają bez związków, samotne, sfrustrowane?
1. Toksyki wyzywające kobiety i dając sobą manipulować w sztucznej wojnie męsko
Ochłonęłam, przemyślałam i mam jeden wniosek który wszystko mi ułożył w głowie.
Odnosi się to do wykopu, tindera i życia realnego.
Wiecie jakie osoby zostają bez związków, samotne, sfrustrowane?
1. Toksyki wyzywające kobiety i dając sobą manipulować w sztucznej wojnie męsko
5 stycznia 1998 r. zespół Queen wydał singiel z piosenką "No-One But You (Only The Good Die Young)".
Brian May napisał „No-one But You…” bezpośrednio po tragicznej śmierci księżnej Diany, ale utwór zadedykowany jest Freddiemu Mercury’emu i wszystkim, którzy zmarli przedwcześnie. W tekście zawarte jest odniesienie do mitu o Ikarze („Oni tylko latają zbyt blisko słońca”), którego sylwetka znajduje się również na okładce singla.
Utwór był pierwotnie przeznaczony na solowy album Maya, "Another World", jednak gdy Roger Taylor zapoznał się z demem, zasugerował by nagrać „No-One but You…” jako Queen. Jest to ostatni utwór, przy którego stworzeniu John Deacon współpracował z Mayem i Taylorem.
Queen - "No-One But You (Only The Good Die Young)"
Co nie zmienia faktu że to wpychanie do każdego ówcześnie tworzonego przez Queen teledysku wizerunku Freddiego to jak dla mnie trochę żenada i robienie kasy na jego śmierci. Chodź w przypadku No-one But You jest to trochę zrozumiałe.
Zawsze jak oglądam Heaven for Everyone to irytuje się, po cholerę do takiego fajnego klipu, który został stworzony z urywków filmów Meliesa, które tworzą niepowtarzalny klimat wpieprzać jakieś urywki z życia