Wpis z mikrobloga

Mirki, takie pytanie odnośnie #telefony
W wyniku nieszczęśliwych okoliczności utraciłem mojego ukochanego S2 w trakcie obficie zakrapianego #sylwester2015
Poszukuje nowego sprzętu który spełniłby moje niewygórowane oczekiwania:
1. Dobry aparat 2. Porządna lampa do aparatu/latarka 3. Najlepiej #android 4. Cena używki do ok 700zł
Kolega Mirek sugeruje mi, żebym wybrał Motorola Moto G. Używam go w pracy i nie bardzo mi przypadł do gustu.
Moją uwagę zwrócił Sony Xperia Z1, ale z kolei jego nigdy nie miałem w ręce. Po prostu na zdjęciach bardziej #fituje do mojego wyobrażenia o fajnym smartfonie.
Podpowiecie coś?
  • 17
@WadeWinstonWilson: Biore to pod uwagę. Ale chce zaryzykować. Tak naprawdę to główną rzeczą która odstrasza mnie przed S3 to złe opinie które słyszałem o jego aparacie. Na S4 mnie jeszcze nie stać a w inne Samsungi typu Ace-srace to nawet nie wchodzę
@Dork: fajnie gdyby była w takiej cenie. Niestety nówki z PL gwarancją są droższe a uzywki ze względu na to że to szkalny telefon wyglądają tak jak dbał o nie właściciel (czyli zwykle szkło z tyłu jest porysowane). Do tego wszędzie masa chińskiego chłamu i telefonów refubrished ściąganych przez januszy na alllegro.