Wpis z mikrobloga

@lmao: wyobraź sobie, że poza grą tam musi działać system w tle i reszta pierdół, więc obie konsole mają dla gier 6 rdzeni, a dla systemu 2. Uświadomię Cię i ramu również nie mają całych 8GB do dyspozycji ;)
@Danny10: a ja myślałem że to tylko blaszakowcy muszą mieć 16 rdzeni w procesorze i 16 GB RAM, bo Windows połowę zużywa ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@dob3k: po co mi para kart na SLI ;p? Wystarczy mi jedna porządna. Sam mam kartę w cenie dzisiejszej konsoli. Z tym że dla mnie gry na PC to jedna z wielu rzeczy, do których kompa używam. A jak kogoś jara 30 fps to spoko ;)
@dob3k: po co mi dwie GTX 970 ( ͡º ͜ʖ͡º)? Ta karta zjada każdą grę solo na śniadanko.
Forza to fajna gierka - jakąś częścią byłem zaczarowany na X360 jak u kumpla graliśmy. Ale kupować dla jednego tytułu konsolę... no to tak trochę musiałbym mieć z głową coś :D Bo jak powszechnie wiadomo Xbox One to porażka jeśli chodzi o konsole nowej generacji.
@lmao:

Ale kupować dla jednego tytułu konsolę

Jest wiecej ciekawych gier. Nie tylko jedna. Ta jedną chcialem pokazac ze jak trzeba (przy scigalkach) i sie potrafi (taki ubishit na przyklad nie potrafi) to mozna bez problemu zrobic gre na xbo w 60fps.

Bo jak powszechnie wiadomo Xbox One to porażka jeśli chodzi o konsole nowej generacji

Poniewaz?
Ja tam sie dobrze przy niej bawie.

@dob3k: bo jest słabsza od słabej PS4?

jak trzeba (przy scigalkach) i sie potrafi (taki ubishit na przyklad nie potrafi) to mozna bez problemu zrobic gre na xbo w 60fps.

no da się, da... "lekko" ją "szlifując" (jak pokazałem powyżej) wszystko się da ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dob3k: nie wnikam w szczegóły, bo szkoda mi czasu na wgłębianie się jak bardzo trzeba okrajać gry na konsole by dało się grać chociaż w tych 30 fps-ach, ale XONE ma słabsze bebechy i z tego co zauważyłem te same tytuły na PS4 i Xboxie, na tej drugiej są często w niższej rozdziałce etc. Jakby tego było mało samych gier jest mniej. Mniej exclusive'ów...
Pobierz lmao - @dob3k: nie wnikam w szczegóły, bo szkoda mi czasu na wgłębianie się jak bardz...
źródło: comment_9pFT7W48Xqid9D7RvenViZ1ukNWUJWpc.jpg
@lmao: Fanbojem? Bitch plz....
PC jest mocniejszy moge Ci to pisac codziennie jak chcesz. Nie mam z tym zadnych problemow. Nigdy #!$%@? nie bylo problemem posiadaczy konsol by miec sprzet lepszy niz wypasiony piec. To Ty probujesz sobie dopompowac ego ze masz 60 klatek fanboju. Hahahah huur duur consolepeasants. Miszcz humoru! Ja w zadnym momencie rozmowy nie negowalem faktu wyzszosci graficznej PCta. Tylko mam to w dupie, bo wole na