Przyjeżdżam do domu i tak bardzo rzadko a teraz to wyglądałoby jak wyśmianie swoich rodziców psując im atmosferę. Osobiście miałem nadzieję, że Różowa przyjedzie do mnie, ale się przeliczyłem..
@Meriu: no tak, a ona to już może wypiąć się na rodziców i przyjechać do Ciebie spędzając 5 dni z 15 w pociągu ( ͡°͜ʖ͡°)
@XAIMEII: Ja spedzilem Sylwka w domu :) Mialem propozycje dwoch imprez ale moj #rozowypasek wolal zostac w domu. I super sylwek! na godzine przeszlismy sie na rynek zobaczyc koncert a pozniej wino, sery, agietka i fajny film. A nawet 2 fajne filmy az do 6 nad ranem ( ͡°͜ʖ͡°)
Jeśli miałbym do wyboru sylwek albo siedzenie w domu z #rozowypasek , to nawet bym się nie wahał.
Z tego miejsca oświadczam,iż za rok spędzę sylwester z dziewczyną,nie widzę nic ciekawego w n---------u się w sylwka.
Pozdrawiam tych,którzy spędzili ten sylwester w domu. W spokoju i bezpieczeństwie,nie jesteście przegrywami.
Wszystkiego Najlepszego, oby ten rok był o wiele lepszy niż poprzedni!
#sylwesterzwykopem #oswiadczenie #postanowienienoworoczne
@Meriu: no tak, a ona to już może wypiąć się na rodziców i przyjechać do Ciebie spędzając 5 dni z 15 w pociągu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora