Wpis z mikrobloga

#worldoftanks #wot #bojowkae50

Pikne x5 w jednej z najlepszych 9-tek ever, E50.

Victory!

Sand River

E 50

Experience received:11 670 ( x5) 111 148

Battle achievements High Caliber, Confederate, Steel Wall, Spartan, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Repairs: -16 634

Ammunition: -27 390

Consumables: -1 500

Total: 65 624 WN8: 9 776 (100)
d.....f - #worldoftanks #wot #bojowkae50

Pikne x5 w jednej z najlepszych 9-tek eve...

źródło: comment_RorjFMTquVXwXmZ16jC4Hqxl11B4sLox.jpg

Pobierz
  • 24
@saimonm: trochę długa droga, bo Pantera jest meh, Pantera 2 jest jeszcze bardziej meh, a E50 w stocku to jest ból, ale jak już ogarniesz topowe działo to proszę siadać. Warto grindować. Tak samo Object 416, jak chcesz fun tanka to zainteresuj się nim ;)
@saimonm: no tak, ale nie masz za bardzo co liczyć na odbicia bokami ;) czasem przyfarcisz wieżą, czasem jak robisz peeka przez górkę i cofasz to zrobisz autobounce'a, ale oprócz tego to czołg jest papierowy. Na wieżę nie licz, licz raczej na to, że ziomsy z twojego teamu odciągną uwagę wroga/snajpienie spoza zasięgu widzenia, co nie jest takie trudne biorąc pod uwagę jakie krejzi camo ma 416. Chcesz parę replayów to
@dastarichoff: oglądałem kiedyś streamera zdaje się Orzanel pewnego razu jeździł tylko tym czołgiem, no i kręcił genialne wyniki na tym czołgu. Tylko stare powtórki mi nie pójdą na tej wersji, tak mi się wydaje.
@saimonm: a no tak, większość fajnych replayów mam na 9.4/9.3 :C

416 to jest świetna zabawka, jak jesteś faktycznie dobry i umiesz wykorzystać jej potencjał. 1k wn8 ziomek raczej nie wyciśnie takich dobrych wyników, trzeba się trzymać tuż na granicy zasięgu widzenia przeciwników i wtedy jest pysznie.