Aktywne Wpisy
tcp-protocol +228
Tyle się ostatnio naczytałem nagonki na psiarzy, że aż pomyślałem sobie "kurde no nie, przesada". I wiecie co spotkało mojego syna dzisiaj podczas spaceru? Psiara z psieckiem u-----a mi syna bo ten śmiał bez słowa bez zaczepki mijać ją na rowerze na alejce w parku. Podczas próby zatrzymania i wytłumaczenia, że teraz proszę o dane, książeczkę szczepień po prostu sobie poszła i kazała jej nie zaczepiać i dać spokój. Na szczęście się
źródło: IMG-20251020-WA0003
Pobierz
KapralKing2 +2
Jakie konkretnie zmiany prawne winny być według was wprowadzone? Z tego co patrzę po necie w innych państwach to te proponowane a więc agresywne rasy zakazane, przymus rejestracji oraz oc nie przełożyły się na jakiekolwiek ograniczenie liczby hospitalizacji w krajach gdzie takie zmiany wprowadzono. #psy #psiarze

Big Data Technology Fundamentals provides baseline general knowledge of the technologies used in big data solutions. It covers the development of big data solutions using the Hadoop ecosystem, including MapReduce, HDFS, and the Pig and Hive programming frameworks. This web-based course helps you build a foundation for working with AWS services for big data solutions. This course is offered at no charge, and can be used on its own or to help you prepare for the Big Data on AWS instructor-led course.
http://aws.amazon.com/training/course-descriptions/bigdata-fundamentals/
#bigdata #aws #amazon #datascience
#msqspam
@Qrystus: co..? ( ͡º ͜ʖ͡º)