Aktywne Wpisy
murison +266

Kearnage +36
#trzecieoko #samochody
Facet kupił samochód, po czym odkrył że auto ma jakieś wady techniczne, dealer odmówił zwrotu pieniędzy, więc kupujący powiedział że wjedzie tym autem do salonu. Jak obiecał, tak zrobił.
https://www.fox13now.com/news/local-news/northern-utah/man-drove-recently-purchased-car-into-sandy-dealership-after-being-denied-a-return-police-say
Facet kupił samochód, po czym odkrył że auto ma jakieś wady techniczne, dealer odmówił zwrotu pieniędzy, więc kupujący powiedział że wjedzie tym autem do salonu. Jak obiecał, tak zrobił.
https://www.fox13now.com/news/local-news/northern-utah/man-drove-recently-purchased-car-into-sandy-dealership-after-being-denied-a-return-police-say

Tak mi ciężko, straciłam najlepszego przyjaciela przed samymi świętami. Nie byłam przy uśpieniu, nie dałam rady. Pożegnałam się z nim, zanim przyjechał lekarz, ale cały czas był przy nim mój tata. Bardzo się bałam momentu uśpienia, że będzie się bał, że będzie go coś bolało, ale nie było komplikacji. Jedyne co podtrzymuje mnie na duchu to fakt, że mój piesek już nie cierpi :( Proszę, utulcie swoje pieski ode mnie w tym momencie.
więc: tapczan tylko w połowie zajmuję,
nóg pod stół kuchenny nie wsuwam za daleko.
drzwi otwieram szybko, by nie za długo czekał.
Chodzę na spacer drogą utartą od lat.
Ja i cień mojego psa."
Dziękuję za wsparcie w szczególności: @InsaneMaiden @escapartelamuerte @Naciass @mess92 @Variv
#psy #smutek #pies
źródło: comment_KEihl0eOUQxBvrWK5TgQLjOhXEvqFonY.jpg
Pobierz@anonimowy_kot: dobrze, ze ktos z nim byl. Odszedl otoczony miloscia, poczul ulge od bolu. Ja potrafie po latach jeszcze uronic lze za moimi zwierzakami.. rozumiem cie i zycze duzo sil. Jak juz bedziesz gotowa to daj nowa milosc jakiemus psiakowi ze schronu. Niech Twoj Maxiu sie zreinkarnuje w nim. A na razie niech leczy Cie czas :*
Pamiętaj wszystkie psy idą do nieba! Trzymaj się
@m_bielawski: Przemyśleliśmy z tatą to co napisałeś, weźmiemy pieska, ze schroniska.
@wyc: To, co napisałeś jest bardzo prawdziwe. Ja mam co prawda jeszcze jednego psa - jamnika, ale pustka po Maxie jest nie tylko w moim, ale i w jamniczka sercu :/ Nie umiem opisać tego, co robił jamnik, gdy jechaliśmy pochować Maxa. Mimo, że zawsze był zdominowany przez dużego psa, nie raz został ugryziony w tyłek przez niego, ale
źródło: comment_njcLAwiLCI1oJSxtdpWdf66OIQi1PEwo.jpg
Pobierz