Aktywne Wpisy
Szatynka +1
#nocnazmiana #rozowypasek #schiza
Na przeciwko mojego bloku jest nowy, bardzo ładny budynek o dużych oknach. Ja jestem osobą która lubi naturalne światło i ma wiecznie odsłonięte zasłony i żaluzje, źle bym się czuła gdyby było inaczej. No i miewam zboczenie siedząc po nocy ze zerkam czy ktoś jeszcze ma zapalone u siebie światło. Budynki są na tyle blisko że np o 6 rano widać jak ktoś krząta się po kuchni - ja
Na przeciwko mojego bloku jest nowy, bardzo ładny budynek o dużych oknach. Ja jestem osobą która lubi naturalne światło i ma wiecznie odsłonięte zasłony i żaluzje, źle bym się czuła gdyby było inaczej. No i miewam zboczenie siedząc po nocy ze zerkam czy ktoś jeszcze ma zapalone u siebie światło. Budynki są na tyle blisko że np o 6 rano widać jak ktoś krząta się po kuchni - ja
nika_blue +8
#gry #harrypotter #hogwartslegacy #pcmasterrace
Ok po kilku pierwszych godzinach gry krótkie pierwsze wrażenie jakby ktoś się zastanawiał czy warto. Tdr: warto, zwłaszcza jeśli się jest potteromaniakiem
Plusy:
Fajne intro do gry
Piękny zamek
Śliczne Hogsmeade
Klimatyczna muzyczka
Sympatyczni profesorowie
Dużo kotków które można głaskać
Minusy:
Nawet na niskich ustawieniach są chiwlowe spadki klatek, zwłaszcza na początku cutscenek
Mała możliwość customizacji postaci, mamy po prostu gotowe twarze do wyboru z których większość wygląda
Ok po kilku pierwszych godzinach gry krótkie pierwsze wrażenie jakby ktoś się zastanawiał czy warto. Tdr: warto, zwłaszcza jeśli się jest potteromaniakiem
Plusy:
Fajne intro do gry
Piękny zamek
Śliczne Hogsmeade
Klimatyczna muzyczka
Sympatyczni profesorowie
Dużo kotków które można głaskać
Minusy:
Nawet na niskich ustawieniach są chiwlowe spadki klatek, zwłaszcza na początku cutscenek
Mała możliwość customizacji postaci, mamy po prostu gotowe twarze do wyboru z których większość wygląda
[ #spiderman #komiksy #komiks #faktyospidermanie #uniwersum616 ]
W pewnym momencie, w pewnym miejscu w czasie, Spider-Man zawiązał umowę z Venomem. Dobry pajączek nie będzie ścigał złego pajączka jak zły pajączek nie będzie zabijał. Tak się zaczyna historia Lethal Protector opowiadająca o pomaganiu mieszkańcom przez Venoma.
Carlton Drake wpadł na genialny pomysł. Carnage powstał z kawałka Venoma czemu więc by nie zabrać całego symbiota z Venoma i stworzyć całej armii? W czwartym zeszycie do tego doszło - stworzono pięć nowych symbiotów. Nie byli oni jednak doświadczonymi wojownikami, nie potrafili walczyć, nie potrafili korzystać z nowych mocy więc zostali szybko pokonani dzięki ultradźwiękom.
Carlton Drake pracował dla firmy Life Foundation, której celem było zniszczenie po kryjomu ludzi żyjących pod ziemią - w starym Nowym Jorku. Venom oczywiście się o tym dowiedział i próbował temu zaradzić.
Nazwy symbiotów to: Scream, Agony, Lasher, Phage, Riot. Jako ciekawostkę dodam, że gdy zaczyna się Clone Saga (drugi Peter Parker powraca jako Ben Reilly) powraca Scream. Akurat wtedy gdy Venom myśli o zabiciu Carnage i zastanawia się czy powiedzie mu zabić część siebie...
Pokonanie symbiotów.
Pojawienie się Scream.
@skaje @zurawinowa