Aktywne Wpisy
CandyToy +814
Najlepsze akcje wychodzą na spontanie…
Wczoraj miałem stłuczkę z #p0lka w roli głównej.
Wymusiła mi pierwszeństwo. Po stłuczce niemalże mnie prosiła, aby nie dzwonić na policję. Stwierdziła, że jej chłopak przywiezie gotówkę, ponieważ płacą wysokie AC i dla niej byłoby to korzystniejsze.
W sumie mi to pasowało, ponieważ bez policji nie zostałaby nigdzie odnotowana szkoda pojazdu, a dla nowego właściciela pokazałbym tylko zdjęcia małej szkody. Auto pozostałoby z czystą historią w systemie.
Wczoraj miałem stłuczkę z #p0lka w roli głównej.
Wymusiła mi pierwszeństwo. Po stłuczce niemalże mnie prosiła, aby nie dzwonić na policję. Stwierdziła, że jej chłopak przywiezie gotówkę, ponieważ płacą wysokie AC i dla niej byłoby to korzystniejsze.
W sumie mi to pasowało, ponieważ bez policji nie zostałaby nigdzie odnotowana szkoda pojazdu, a dla nowego właściciela pokazałbym tylko zdjęcia małej szkody. Auto pozostałoby z czystą historią w systemie.
Veillo +32
Wy serio się tak męczycie z blokowaniem reklam? XD premium kosztuje 23zł, to jest mniej niż zestaw w maku i problem solved
#youtube
#youtube
O ile jeszcze drzewa mi idą jako tako, tak skały to totalne dno, a w sieci zaskakująco mało materiałów o tym jak narysować realistyczne skały w niskich rozdzielczościach.
PS. Bardzo podoba mi się styl taki jak w Werewolf Tycoon: klik
Ale to sobie można zrobić jak ma się jedno drzewko w tle a nie całą dżunglę, chyba bym się #!$%@?ł jakbym miał każdy listek osobno rysować.
#pixelart #grafika
Poza tym dorzuć na ten brąz kilka trójkątów o innym odcieniu już samo to da odrobinę efektu trójwymiarowości i cieniowania skały.
Najlepiej jak wybierasz kolor tła z palety a potem na podstawie tego koloru zmieniasz odcień na ciemniejszy.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Ogólnie to chcę uzyskać coś podobnego jak tutaj: http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2012/119/1/0/pixel_waterfall_bg__by_isohei-d4xntof.gif
Świetny ten gifek... taki relaksujący... gapię się gapię, a tu mi czas ucieka.