Aktywne Wpisy
OlaKordasOfficial +100
Coś się kończy, coś się zaczyna. Żegnamy legendarną butelkę najlepszego polskiego keczupu Tortex (╥﹏╥)
To koniec pewnej ery, trzeba się będzie przyzwyczaić.
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #feels
To koniec pewnej ery, trzeba się będzie przyzwyczaić.
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #feels
mickpl +89
Jakby kogoś interesowało ile pośrednik wycenia takie "mieszkanie", w którym część klatki schodowej została przerobiona na "antresolę" to tak 23k z metra.
#nieruchomosci #otodom #warszawa
#nieruchomosci #otodom #warszawa
Co za shit! To jest ten super wentylacyjny system, odprowadzający wodę?! FOLIA?!
Żałuję, że je zakupiłem. Mają rok. Po pierwszym użyciu zapach dobiegający z nich odrzuca. Nie przepuszczają w ogóle powietrza i wody od środka. Może działa to fajnie gdy walniemy w śnieg i nie będziemy mieć wtedy mokrych rąk. Ale, chwila. Mokre dłonie? Przecież po 5 minutach od ubrania ich przy mrozach mamy zapocone dłonie. Po chwili jazdy przez wilgoć mamy zamarznięte dłonie.
Schną później na kaloryferze prawie 2dni aby były całkowicie suche. Odwrócone oczywiście na lewą stronę, żeby było szybciej.
Polecam czytać w nternecie opinie przed zakupem takich rzeczy, czegokolwiek w sumie. Ja zrobiłem błąd i kupiłem je będąc akurat w sklepie bo była promocja. Chociaż sprzedawały się dobrze, cóż...
Super system, k€?@%!
#rower #antyreklama
Uważasz, że 89 zł za rękawiczki to jest mało? Tyle kosztowały frosty przed przeceną.
I o ile można znaleźć w miarę znośne rękawiczki na lato w tej cenie, to na zimę jest trudno. Owszem znajdziesz coś w czym
No nic, może coś wykombinuję żeby działały lepiej.