Aktywne Wpisy
chwilowypaczelok +461
100 plusów, i idę jutro, kupuje po 40 rolek jednego i drugiego produktu, a następnie sprawdzę ile gram waży każda, ile jest warstw i metrów. Możecie dodać co jeszcze sprawdzić. #biedronka
Tomek-Barabasz +78
U mnie 5:45 , właśnie idę do pracy - mój pierwszy dzień po wczorajszym szkoleniu. Trochę dziwne uczucie wychodzić z domu o tej porze ale będę się musiał przyzwyczaić , a jako że do pracy mam 20 minut spacerkiem to nie ma sensu kombinować z autobusami.
#emigracja #brazylia #pracbaza
@RRybak: tak jak pisałem wcześniej , dziwne uczucie i właśnie dowiedziałem się że jutro zaczynam o 5 rano , więc będzie kompletnie ciemno jak będę szedł.
@PanPiotrus: byłem nauczycielem angielskiego , teraz wakacje więc szukałem nowej pracy i znalazłem - operator pompy w firmie produkującej beton.
Nosisz broń? ;p
Powodzenia :)
@Lukas77986: zdarzyło się , panny są wg mnie bardzo ładne i bardzo seksowne , większość jest bardzo atrakcyjna :)
Mógłbyś napisać kilka plusów i minusów życia tam?
A pracy szukałem krótko bo w Sao Paulo raczej nie jest o nią ciężko.
@czarnyalibaba: tak się składa że byłem mega szczęśliwy gdy semestr dobiegł ku końcowi .nie byłem przygotowany by uczyć innych języka którego sam nauczyłem się jako samouk