Aktywne Wpisy

Soothsayer +34
Lidlowe zakupy do oceny
źródło: IMG_20250315_135219
Pobierz
KjatanSveisson +127
#perfumy
Pani z biurka obok (bardzo miła kobieta około 50 xd) do mnie wczoraj powiedziała na dworze jak szliśmy kawałek razem "ty tak ładnie pachniesz, ale zresztą zawsze ładnie pachniesz, się tak przyjemnie przy tobie siedzi, ty jakieś prawdziwe zapachy masz bo to mocno czuć"
A to oznacza że te wszystkie miesiące w robocie ludzie musieli czuć moje perfumy ale nikt nic nie mówi bo w Polsce nie ma takiej
Pani z biurka obok (bardzo miła kobieta około 50 xd) do mnie wczoraj powiedziała na dworze jak szliśmy kawałek razem "ty tak ładnie pachniesz, ale zresztą zawsze ładnie pachniesz, się tak przyjemnie przy tobie siedzi, ty jakieś prawdziwe zapachy masz bo to mocno czuć"
A to oznacza że te wszystkie miesiące w robocie ludzie musieli czuć moje perfumy ale nikt nic nie mówi bo w Polsce nie ma takiej
źródło: IMG_20250315_115300
Pobierz![Domofon WAREL, czyli jak rozmawiać przez gniazdko [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/aab237c5a1268da1fe114f594cd73536179e0fc238ae845d0c39f290a86448f6,q80.jpg)

Urban Regin - to przedstawiciel gier bandycko - napadalskich na PS2 konsekwentnie pomijana w wielu zestawieniach TOP 100 lub 50. Jest to tym dziwniejsze, że gra jest świetna. Mechanika walki zachwyca dowolnością w robieniu krzywdy oponentom dając graczowi do dyspozycji nie tylko ciało Brada Hawka (głównego bohatera), ale i butelki, noże, siekiery, kije baseballowe, a nawet pozwalając na swojskiego "baranka" głową przeciwnika o ścianę. To swoisty symulator bójek patologii, bo można kopać leżących lub okładać ich facjaty pięściami. Zaiste dziwne, że Seby sprzed dziesięciu lat szerzej nie znały "Urbana". ( ͡º ͜ʖ͡º)
Urban Regin zawiera w sobie (o dziwo) fabułę, która ciągnie się przez 100 misji. Słownie: sto misji, w trakcie których nieustannie będziemy masakrować przeciwników na ulicach, w barach, piwnicach, siłowniach, a pod koniec gry w pomieszczeniach ratusza. Zazwyczaj do pomocy mamy jednego pomocnika, który wcześniej był naszym przeciwnikiem (bossem). Pokonany przez nas okrywa się hańbą i zostaje zaatakowany przez konkurentów w hierarchii gangu. Wtedy przychodzimy mu z pomocą i zostaje naszym przyjacielem. Doliczyłem się kilkudziesięciu rodzajów przeciwników. Każdy z nich ma odmienny styl walki. Ich inteligencja nie poraża, ale zdarzały się sytuacje, gdy sprawiali trochę kłopotu.
Graficznie jest bardzo dobrze. Postacie różnią się od siebie, są wyraziste i doskonale wykonane. Otoczenie może i nie zachwyca, ale też nie razi w oczy i w niewielkim stopniu ulega destrukcji po stosownej akcji. Muzyka to ostre rockowe brzmienia.
Osoby chcące sprawdzić się w UR muszą uzbroić się w cierpliwość. Poziom trudności jest dość wyśrubowany. Jestem przeciętnym graczem więc kilkanaście razy miałem spore trudności z przejściem dalej. Największe w misji 98, ale po kilkuset bluzgach i dwóch rzutach padem o podłogę udało się. ;-)
Polecam! Doskonała gra, która ukazała się tylko i wyłącznie na #ps2. Pozycja obowiązkowa dla miłośników gatunku.
źródło: comment_iUmlWbnGErhu73LqiKTcgrxWwCVEGN82.jpg
Pobierzźródło: comment_p9YtUfz9BO2cwJiJkp9P86Br1k8fZSJr.jpg
Pobierz